fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Universitat Popular de Peníscola obre el seu període de matrícula online amb nous cursos i activitats complementàries

La Universitat Popular de Peníscola obre el seu període de matrícula online amb nous cursos i activitats complementàries

Ja es poden realitzar les inscripcions a través de la pàgina web www.universitatpopularpeniscola.com

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha anunciat l’obertura del període de matriculació telemàtica per a la Universitat Popular del curs 2019-2020.

La inscripció pot realitzar-se a través de la pàgina web www.universitatpopularpeniscola.com emplenant un formulari i sol·licitant la plaça en qualsevol dels cursos en oferta per als dos quadrimestres.

Concretament este curs es desenvoluparà entre el 21 d’octubre i el 8 de maig i les novetats en oferta de curs més significatives són la Batucada, el de cuina Japonesa, la construcció de mobles amb palets, francès avançat, Mindfullness, impressió 3D o disseny de videojocs.

La resta de cursos programats s’engloben dins de cinc àrees, Artística i Treballs manuals, Esports i Salut, Informàtica, Idiomes i Música.

La programació compta també amb una oferta de cursos homologats com a titulacions oficials.
Paral·lelament al desenvolupament dels cursos, la UP té previstes altres activitats com a xerrades o tallers gratuïts per als inscrits, així com un Cinefórum els últims divendres lectius de cada mes, en les mateixes dependències de la UP, des de les sis de la tarda fins a dos quarts de nou.

Les inscripcions presencials es podran realitzar a partir del 10 d’octubre i es realitzarà una jornada de portes obertes el dia 19 d’este mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.