fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Vall d’Alba habilitar脿 una parcel路la de 350 m虏 per a facilitar gratu茂tament el p脿rquing als usuaris del Centre de Salut

La Vall d’Alba habilitar脿 una parcel路la de 350 m虏 per a facilitar gratu茂tament el p脿rquing als usuaris del Centre de Salut

L’Ajuntament de la Vall d’Alba augmentar脿 les places d’aparcament de vehicles en els voltants del Centre de Salut Comarcal de la localitat.

L’Ajuntament de la Vall d’Alba augmentar脿 les places d’aparcament de vehicles en els voltants del Centre de Salut Comarcal de la localitat. L’alcaldessa Marta Barrachina ha anunciat que ha aconseguit un acord amb el propietari de la parcel路la que hi ha situada enfront del servei sanitari, de 350 metres quadrats de superf铆cie, de manera que l’espai s’habilitar脿 per a acollir els cotxes.

L’aparcament ser脿 obert a tothom i tindr脿 car脿cter gratu茂t, 鈥渏a que l’objectiu que perseguim simplement 茅s donar servei als usuaris que venen al recinte, al mateix temps que als residents, ja que la demanda en alguns moments fa molt complicat estacionar鈥, ha assenyalat Marta Barrachina.

La parcel路la conveniada, de f脿cil acc茅s, ser脿 netejada i condicionada per al seu nou 煤s, entrant en servei pr貌ximament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.