Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Vall d’Uixó portarà a justícia a l’empresa de la piscina de Sant Josep

La Vall d’Uixó portarà a justícia a l’empresa de la piscina de Sant Josep

L’ajuntament ha emés un comunicat.

L’ajuntament de La Vall d’Uixó ha emés un comunicat afirmant que portarà a justícia a l’empresa que té la concessió de la piscina d’estiu del Paratge Natural de Sant Josep. El comunicat diu el següent:

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha iniciat els tràmits per a obrir el procediment jurídic que li permeta actuar d’acord a la llei després de l’abandó unilateral per part de l’empresa de la concessió de la piscina d’estiu del Paratge de Sant Josep.

Els tècnics d’Urbanisme i Policia Local han certificat que les instal·lacions romanen tancades i emetran els informes respectius.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó actuarà seguint els informes tècnics i amb la mateixa diligència que en altres concessions, defensant en tot moment els interessos municipals i generals dels vallers i valleres.

La de la piscina d’estiu del Paratge de Sant Josep és l’última concessió en marxa de les quals es van adjudicar durant els anteriors governs del PP, en concret en 2014.

Cal recordar que altres contractes d’altres concessions com Vallpala, zona blava i Secopsa, han sigut resolts en l’anterior legislatura en benefici de la ciutadania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.