fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Vall d’Uixó recupera una font del Camí de l’Anohueret abandonada des de fa 15 anys

La Vall d’Uixó recupera una font del Camí de l’Anohueret abandonada des de fa 15 anys

Les regidories de Medi ambient i Agricultura també estan treballant en l’arranjament de diversos camins després d’un hivern molt plujós

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha recuperat una de les fonts del Camí de l’Anohueret, que feia més de 15 anys que estava abandonada i sense aigua. El regidor de Medi ambient i segon tinent d’alcalde, Jordi Julià, ha explicat que la seua reobertura deriva de l’aposta de l’actual equip de govern “pels espais naturals” i perquè “era necessari ampliar el servei, ja que la Font de l’Anohueret té molta afluència i moltes vegades es formen cues”.

Així mateix, aquesta és una zona “per la qual molta gent ix a córrer, a passejar o practicar senderisme, gaudint de la nostra muntanya”. Per aquest motiu Julià haja destacat “la importància de cuidar el nostre terme municipal” amb actuacions com aquesta, en la qual s’ha dut a terme una obra menor que ha consistit en l’arranjament de la canalització i la seua connexió a la Font de l’Anohueret per part de Facsa.

Per la seua banda, el regidor d’Agricultura, Fernando Daròs, ha donat a conèixer que també s’estan realitzant millores en el Camí de Garrut, Travessia el Coll de Baltasar, Camí Els Solanes i Travessia del Rodeno i Maquial, gràcies al fet que la Diputació de Castelló ha cedit una màquina retroexcavadora.

Aquestes actuacions s’estan desenvolupant “després d’un hivern molt plujós”, la qual cosa ha provocat desperfectes en diverses zones rurals. Així mateix, l’Ajuntament està a l’espera que la Conselleria resolga la seua línia d’ajudes per a seguir amb aquests treballs, que tenen el doble objectiu de “millorar la seguretat i la imatge dels camins”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.