fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La visita a la Caixa Rural, la masclet脿 i el recorregut per les Falles centren els actes fallers de la jornada

La visita a la Caixa Rural, la masclet脿 i el recorregut per les Falles centren els actes fallers de la jornada

La Reina Fallera i la Reina Fallera Infantil han rebut el detall dels 鈥淔allers d’Honor鈥.

La visita de les comissions falleres a la Caixa Rural de Borriana, la masclet脿 i la tradicional visita oficial a les Falles han centrat els actes fallers d’aquesta jornada festiva.

A partir de les 11’30 hores, les comissions falleres han acudit a la Caixa Rural de Borriana del municipi, on se’ls ha fet entrega de l’ajuda que cada any destina l’entitat a les 19 comissions falleres i a la Federaci贸 de Falles de Borriana.

Despr茅s d’aquest acte la Reina Fallera, Laura Conde, i la Reina Fallera Infantil, acompanyades per les Dames de la Ciutat i les seues respectives Corts d’Honor, han acudit a la primera masclet脿 di眉rna d’aquestes festes, disparada per la Pirot猫cnia local Reyes Mart铆 a les 14 hores des de la Pla莽a l’Hereu.

A les 17’30 hores tota la comitiva fallera, presidida per Laura Conde i Marina Monferrer, s’ha concentrat en la Llar Fallero, des d’on han iniciat el tradicional acte de Visita Oficial a les Falles 2016 amenitzat per les xarangues.

El recorregut ha comen莽at per la Falla Societat de Ca莽adors i ha continuat en la Falla Pla莽a Chicharro. Posteriorment han visitat els monuments de la Falla Societat Club Ortega, Barri La Vila i Societat Centre Espanya.
L’acte ha finalitzat en el tap铆s on se celebrar脿 l’Ofrena a la Mare de D茅u de la Miseric貌rdia dissabte que ve. Sobre l’escenari, la Reina Fallera, Laura Conde, i la Reina Fallera Infantil, Marina Monferrer, han rebut els 鈥淔allers d’Honor, detall de totes les comissions falleres a les seues reines.

Aquest 茅s un recull d’imatges de la jornada:

Leave a Reply

Your email address will not be published.