fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La web municipal de Castell贸 expedir脿 certificats d’empadronament mitjan莽ant la seu electr貌nica

La web municipal de Castell贸 expedir脿 certificats d’empadronament mitjan莽ant la seu electr貌nica

El document 茅s necessari per a realitzar sol路licituds com la morat貌ria del pagament en les hipoteques.

L’Ajuntament de Castell贸 expedir脿 mitjan莽ant la seua pr貌pia seu (https://sede.castello.es) certificats d’empadronament amb una tramitaci贸 totalment telem脿tica, per a evitar aix铆 les atencions presencials i minimitzar els riscos de contagi. El servei s’activar脿 a partir del pr貌xim dilluns i per a utilitzar-lo ser脿 necessari disposar de la identificaci贸 electr貌nica que facilita el Govern i que tamb茅 pot sol路licitar-se sense eixir de casa.

Aix铆 ho ha explicat l’edil d’Atenci贸 Ciutadana, Ignasi Garcia, qui ha informat que la sol路licitud de volants d’empadronament 芦ha sigut una de les tem脿tiques m茅s freq眉ents d’en莽脿 que vam activar el Pla Especial per la crisi del coronavirus i per aix貌 hem posat en marxa esta aplicaci贸 que respon a una necessitat de les ve茂nes i els ve茂ns de Castell贸禄. Esta nova manera de sol路licitar el certificat s’afig a la ja posada en funcionament a l’inici de l’estat d’alarma a trav茅s d’un formulari en la web municipal.

Tal com ha aclarit Garcia 芦este 茅s un dels documents que es demanen per a tramitar la morat貌ria dels pagaments hipotecaris i per este motiu s’hagen disparat les sol路licituds en les 煤ltimes setmanes禄. En concret, han sigut 576 les atencions realitzades pel personal municipal entorn a este tema des del passat 18 de mar莽, quan el 010 va activar el servei especial i va refor莽ar l’atenci贸 telef貌nica i telem脿tica a la ciutadania.

Per part seua, l’edil de Modernitzaci贸, David Donate, ha destacat la import脿ncia de comptar amb una administraci贸 electr貌nica r脿pida, 脿gil i que responga a les necessitats de la ciutadania. “Fa pocs mesos presentarem una nova seu electr貌nica amb m茅s serveis i facilitats, una seu que ara s’ha adaptat i ha anat incorporant nous serveis per a fer front a la nova realitat i poder realitzar tr脿mits administratius sense eixir de casa mentre dure l’emerg猫ncia per la covid-19”, ha indicat. En este sentit, Donate ha recalcat que s’ha habilitat la seu electr貌nica per a poder sol路licitar i obtindre els certificats d’empadronament sense haver de passar per cap oficina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.