Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’abonament del bus a l’UJI es podrà sol·licitar a Borriana a partir de dilluns

L’abonament del bus a l’UJI es podrà sol·licitar a Borriana a partir de dilluns

El bus mancomunat a l’UJI dels ajuntaments de Borriana i Almassora ha rebut “una positiva i contundent resposta per part dels i les estudiants de les dues ciutats”.

L’alumnat de l’UJI de Borriana podrà començar a sol·licitar i arreplegar el seu abonament del bus per al pròxim curs a partir del dilluns 2 de setembre. L’Ajuntament ha anunciat que els horaris en què es podrà obtenir qualsevol classe dels tres abonaments disponibles és de 10.30 a 13 hores al Casal Jove de la ciutat.

Sobre este tema, el regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que des de dilluns les persones interessades en el servei podran comptar amb el carnet, i estar connectades directament amb la Universitat Jaume I en el bus que ix de Borriana, passa per Almassora, i arriba fins a l’UJI.

Per a facilitar la tramitació dels nous abonaments, les persones interessades hauran de presentar la còpia del DNI, una fotocòpia de la seua matriculació a l’UJI i una fotografia de carnet per a la inclusió en l’abonament.

Es podrà obtenir tres tipus d’abonaments: mensual, trimestral o anual. Així, l’abonament per a un mes podrà adquirir-se per tan sols 20 euros, per al corresponent a tot un trimestre el preu serà de 50 euros, i el preu anual serà de 120 euros.

Granel ha detallat que el funcionament del servei durant el curs passat ha demostrat “la necessitat que teníem de posar-lo en marxa, ja que fins a este moment no disposàvem d’aqueixa comunicació directa amb l’UJI”.

El regidor de Cultura ha manifestat que la iniciativa conjunta dels ajuntaments de Borriana i Almassora per a disposar “després de massa anys sense servei” d’un bus mancomunat a l’UJI, ha rebut “una resposta positiva i contundent per part de l’estudiantat de les dues ciutats”.

Així doncs, a partir del pròxim 10 de setembre, les eixides regulars des de Borriana seran a les 7h, 8.10h i 14h, mentre que les d’Almassora seran 15 minuts després d’estes hores. Els trajectes de retorn des de l’UJI seran a les 13.15h, 14.45h, 19.15h i 21.15h.

El transport operarà de dilluns a divendres els dies lectius i per a utilitzar-ho serà necessari disposar de l’acreditació emesa pels ajuntaments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.