fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’actriu, Carme Juan i la cantant, Bàrbara Bacora protagonitzaran l’homenatge de la campanya contra la violència de gènere de Benicàssim

L’actriu, Carme Juan i la cantant, Bàrbara Bacora protagonitzaran l’homenatge de la campanya contra la violència de gènere de Benicàssim

Dissabte que ve l’ajuntament ha previst, no solament l’acte oficial de condemna a la violència contra les dones, sinó que també homenatjarà a les entitats col·laboradores en la campanya “Tots els 25 són 25 de novembre”.

L’ajuntament de Benicàssim ha planificat una jornada intensa per denunciar la xacra de la violència de gènere en el Dia Internacional contra la violència contra les dones que se celebrarà dissabte que ve 25 de novembre. La regidora d’igualtat, Vanessa Batalla ha informat que “este any, convertirem este dia en una data encara més especial posat que volem visibilitzar la implicació i participació de les entitats socials en la lluita contra la violència en el nostre municipi.

Hem emprès un camí per combatre estes accions violentes que no té marxa enrere, i som conscients que l’hem d’abordar entre tots i totes, perquè és l’única manera d’aïllar als maltractadors i donar suport a a les víctimes i a les dones resilients”.

La jornada començarà al matí amb el tradicional acte oficial contra la violència. En esta ocasió, tindrà lloc en la placeta enfront de l’església de Sant Tomás i en l’acte participaran l’Associació de Dones Demòcrates, Associació Ventolera, Associació de Mestresses de casa, Casal Jove, Escoleta Infantil “Doloretes”, Escoleta Infantil “Tasio. També es procedirà a la lectura dels noms de les dones i nens i nenes que han perdut la vida a les mans de les seues parelles i es mantindrà un minut de silenci en record d’estes víctimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.