fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’aeroport de Castelló activa les noves rutes a Londres-Luton i Viena

L’aeroport de Castelló activa les noves rutes a Londres-Luton i Viena

El nou enllaç amb la capital britànica arrencarà el pròxim 9 de desembre i la ruta de Viena començarà a operar en l’estiu de 2020.

L’aeroport de Castelló ha activat les dues noves rutes que connectaran amb Londres-Luton i Viena, per a les quals ja s’ha fixat el calendari i horaris d’operacions. L’aerolínia Wizz Air ha tret a la venda este dijous els bitllets dels vols.

La nova ruta de Londres-Luton arrencarà el pròxim 9 de desembre i tindrà dues freqüències setmanals, en dilluns i divendres. Per part seua, la connexió amb Viena operarà des de principis de l’estiu de 2020 i disposarà de dues freqüències setmanals, en dimecres i diumenge.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha manifestat la seua satisfacció amb l’activació d’estes rutes, “ja que, d’una banda, es reforçarà la connexió amb un mercat estratègic com el britànic i, per una altra, hi haurà un enllaç directe amb la capital d’Àustria”.

El responsable de Aerocas ha recordat que totes dues rutes s’han aconseguit a través de la segona campanya del pla de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals, que també ha ofert una tercera connexió amb Marsella. Esta última, operada per l’aerolínia Volotea, arrencarà el 14 d’abril de 2020 i tindrà una freqüència setmanal.

Les tres rutes estaran vigents durant un període de tres anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.