fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’aeroport de Castell贸 avan莽a en la desestacionalitzaci贸 amb la programaci贸 de sis rutes regulars en la pr貌xima temporada hivernal

L’aeroport de Castell贸 avan莽a en la desestacionalitzaci贸 amb la programaci贸 de sis rutes regulars en la pr貌xima temporada hivernal

Les noves connexions de Madrid i Dubl铆n, al costat del manteniment d’altres quatre rutes, reportaran un r猫cord de freq眉猫ncies a l’hivern.

L’aeroport de Castell贸 avan莽a en el seu objectiu de聽desestacionalizar聽el tr脿nsit comercial i operar脿 durant la pr貌xima temporada hivernal -que compr猫n de final d’octubre a final de mar莽- sis rutes regulars, que generaran un total de 15 freq眉猫ncies setmanals, xifra r猫cord per a la instal路laci贸 en aquest per铆ode de l’any.

La directora general de聽Aerocas, Blanca Mar铆n, ha destacat l’objectiu de l’aeroport de sostenir el tr脿nsit de passatgers al llarg de tot l’any, 鈥渁 fi d’equilibrar l’activitat comercial en les temporades d’hivern i estiu, contribuint d’aquesta manera a la desestacionalitzaci贸 del sector tur铆stic鈥.

Segons ha assenyalat, la pr貌xima campanya d’hivern 鈥渟er脿 la millor en termes d’activitat comercial, gr脿cies al manteniment d’algunes de les actuals rutes i l’entrada en funcionament de les noves connexions de Dubl铆n i Madrid鈥.

Aix铆, durant els cinc mesos de la temporada hivernal continuaran operant les dues rutes de Londres, totes dues amb dues freq眉猫ncies setmanals, i les de Bucarest i Brussel路les, tamb茅 amb dos vols a la setmana. El 30 d’octubre s’incorporar脿 la de Dubl铆n (dues freq眉猫ncies setmanals) i el 31 d’octubre la de Madrid, amb cinc freq眉猫ncies.

Per tant, l’aeroport de Castell贸 sumar脿 en la pr貌xima campanya d’hivern sis connexions regulars amb 15 freq眉猫ncies setmanals, el registre m茅s alt en aquesta 猫poca en la traject貌ria de la infraestructura.

La directora general ha incidit en el 鈥渟alt qualitatiu鈥 que suposar脿 l’entrada en funcionament de la ruta de Madrid, 鈥渏a que multiplicar脿 la connectivitat des d’i cap a Castell贸鈥. En aquest sentit, ha recordat que aquesta l铆nia permetr脿 enlla莽ar amb 86 destinacions nacionals i internacionals a trav茅s de l’aeroport de Madrid-Barajas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.