fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’aeroport de Castell贸 implanta noves mesures de seguretat sanit脿ria enfront de la COVID-19 de cara a la reactivaci贸 de l’operativa comercial

L’aeroport de Castell贸 implanta noves mesures de seguretat sanit脿ria enfront de la COVID-19 de cara a la reactivaci贸 de l’operativa comercial

Instal路la mampares protectores i senyal铆stica per a preservar la separaci贸 entre persones, a m茅s de posar dispensadors d’hidrogel.

L’aeroport de Castell贸 est脿 implementant noves mesures de seguretat, higiene i informaci贸 destinades a protegir als passatgers i passatgeres i al personal de les instal路lacions enfront de la COVID-19, amb vista a la pr貌xima recuperaci贸 de l’activitat comercial.

L’aeroport ultima l’empla莽ament en la terminal de diversos elements encaminats a complir les normes de distanciament interpersonal i a afavorir que hi haja el menor contacte social possible.

El conseller de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat, Arcadi Espa帽a, ha explicat que totes estes actuacions, que se sumen a les ja implantades, “s’ajusten a les normes i recomanacions dictades per les autoritats sanit脿ries, amb la finalitat d’oferir les m脿ximes garanties de seguretat als usuaris i treballadors de l’aeroport”.

Amb este objectiu, en els 煤ltims dies s’han instal路lat mampares protectores en tots els taulells i filtres de seguretat. Tamb茅 s’ha col路locat senyal铆stica en el s貌l per a marcar la separaci贸 entre persones en els punts d’espera, aix铆 com per a canalitzar de manera ordenada el tr脿nsit dels passatgers dins de la terminal.

A m茅s, s’han habilitat dispensadors de gel hidroalcoh貌lic en les 脿rees de facturaci贸, embarque, oficines d’atenci贸 al p煤blic, entrades de la terminal, punt d’informaci贸, zona de recollida d’equipatges i filtre de seguretat.

D’altra banda, de cara a la represa de l’operativa comercial, es refor莽ar脿 la informaci贸 sobre les mesures higi猫niques i de distanciament social que han de seguir els usuaris mitjan莽ant cartelleria, megafonia i pantalles, aix铆 com a trav茅s dels canals de comunicaci贸 digital del propi aeroport.

Entre altres q眉estions, s’incidir脿 en l’obligatorietat de portar la m脿scara dins de la terminal, a m茅s d’instar els viatgers i viatgeres a passar a la zona d’embarcament al m茅s prompte possible i recomanar als acompanyants que no accedisquen a l’interior de l’edifici.

Les actuacions que s’estan duent a terme formen part del pla de conting猫ncia de l’aeroport, un document que fixa els passos a seguir per a una progressiva volta a l’activitat i que incorpora les directrius i recomanacions de seguretat sanit脿ria.

El pla de conting猫ncia s’actualitza de manera peri貌dica, per la qual cosa recollir脿 i aplicar脿 totes aquelles noves mesures de protecci贸 i seguretat enfront de la COVID-19 que dicten els organismes competents.

Les mesures que s’estan posant en marxa se sumen a les ja implantades des de l’inici de la crisi sanit脿ria. Entre altres q眉estions, s’han incrementat les mesures de neteja i desinfecci贸 en les zones comunes de l’aeroport, on hi ha m茅s risc pel tr脿nsit de persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.