fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’aeroport de Castelló presenta davant institucions i empresariat la nova ruta estival amb Marsella

L’aeroport de Castelló presenta davant institucions i empresariat la nova ruta estival amb Marsella

La connexió estival operada per l’aerolínia Volotea oferirà 9.800 places entre el 14 d’abril i el 27 d’octubre.

L’aeroport de Castelló i l’aerolínia Volotea han presentat este dimarts davant institucions i sector empresarial la nova ruta estival que connectarà Castelló amb Marsella a partir del pròxim mes d’abril i que tindrà una vigència de tres anys.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha destacat que esta connexió suposa una oportunitat per al sector turístic castellonenc, en la mesura que exercirà “un paper catalitzador de turistes procedents del sud de França”. En este sentit, l’aeroport de Marsella té una àrea de captació principal en el departament de Bouche-du-Rhne que compta amb més de dos milions d’habitants.

Bernat ha recordat que el país gal és el principal emissor internacional de turistes a la província de Castelló, “amb el que es podrà aprofundir i créixer en un mercat estratègic”.

El director de Aerocas ha anunciat que, en coordinació amb els empresaris, s’estan preparant accions promocionals a Marsella dirigides a posicionar la destinació Castelló en la zona. Així mateix, s’està treballant amb Volotea perquè l’aerolínia done suport a les institucions locals mitjançant campanyes promocionals coincidint amb la celebració d’esdeveniments destacats de la província, amb l’objectiu de fomentar l’arribada de turistes francesos.

Per part seua, el director de desenvolupament corporatiu de Volotea, Carlos Cerqueiro, ha explicat que l’aerolínia ha elaborat una campanya de comunicació sobre Castelló en este mercat francès, que combina accions publicitàries online, a bord dels seus avions, així com col·laboracions amb mitjans offline per a donar a conèixer a Marsella els llocs, activitats i atractius que oferix la província de Castelló.

En total, l’aerolínia posarà a la venda 9.800 seients i les freqüències dels vols a partir del 14 d’abril de 2020 seran les següents:

Castelló – Marsella: tots els dimarts amb sortida a les 11.45 hores

Marsella – Castelló: tots els dimarts amb sortida a les 10.00 hores

“Estem molt contents de poder anunciar l’inici de les nostres operacions a Castelló amb esta ruta exclusiva, que permetrà viatjar sense escales a Marsella, la famosa regió de la Provença i la seua coneguda Costa Blava, però també permet acostar Castelló a la població de la regió de Provence-Alps-Cote d’Atzur, que compta amb més de cinc milions d’habitants”, ha explicat Carlos Cerqueiro.

El responsable de Volotea ha afegit que l’aerolínia “connectarà totes dues ciutats a preus competitius, permetent el desenvolupament turístic, comercial i empresarial entre totes dues regions, que són pols importants en els dos països”. Segons ha assenyalat, en 2019 Volotea va iniciar les seues operacions en els aeroports espanyols a la Corunya i Múrcia i en 2020 sumarà 19 aeroports espanyols amb la incorporació de Castelló a la seua xarxa.

Cal recordar que la nova ruta a Marsella s’ha tramitat a través del pla de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals, promogut per Aerocas, que també ha possibilitat una connexió anual a Londres-Luton i una altra estival a Viena. Les tres rutes tindran una vigència de tres anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.