fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’aeroport de Castell贸 presenta davant institucions i empresariat la nova ruta estival amb Marsella

L’aeroport de Castell贸 presenta davant institucions i empresariat la nova ruta estival amb Marsella

La connexi贸 estival operada per l’aerol铆nia Volotea oferir脿 9.800 places entre el 14 d’abril i el 27 d’octubre.

L’aeroport de Castell贸 i l’aerol铆nia Volotea han presentat este dimarts davant institucions i sector empresarial la nova ruta estival que connectar脿 Castell贸 amb Marsella a partir del pr貌xim mes d’abril i que tindr脿 una vig猫ncia de tres anys.

El director general de Aerocas, Joan Seraf铆 Bernat, ha destacat que esta connexi贸 suposa una oportunitat per al sector tur铆stic castellonenc, en la mesura que exercir脿 “un paper catalitzador de turistes procedents del sud de Fran莽a”. En este sentit, l’aeroport de Marsella t茅 una 脿rea de captaci贸 principal en el departament de Bouche-du-Rhne que compta amb m茅s de dos milions d’habitants.

Bernat ha recordat que el pa铆s gal 茅s el principal emissor internacional de turistes a la prov铆ncia de Castell贸, “amb el que es podr脿 aprofundir i cr茅ixer en un mercat estrat猫gic”.

El director de Aerocas ha anunciat que, en coordinaci贸 amb els empresaris, s’estan preparant accions promocionals a Marsella dirigides a posicionar la destinaci贸 Castell贸 en la zona. Aix铆 mateix, s’est脿 treballant amb Volotea perqu猫 l’aerol铆nia done suport a les institucions locals mitjan莽ant campanyes promocionals coincidint amb la celebraci贸 d’esdeveniments destacats de la prov铆ncia, amb l’objectiu de fomentar l’arribada de turistes francesos.

Per part seua, el director de desenvolupament corporatiu de Volotea, Carlos Cerqueiro, ha explicat que l’aerol铆nia ha elaborat una campanya de comunicaci贸 sobre Castell贸 en este mercat franc猫s, que combina accions publicit脿ries online, a bord dels seus avions, aix铆 com col路laboracions amb mitjans offline per a donar a con猫ixer a Marsella els llocs, activitats i atractius que oferix la prov铆ncia de Castell贸.

En total, l’aerol铆nia posar脿 a la venda 9.800 seients i les freq眉猫ncies dels vols a partir del 14 d’abril de 2020 seran les seg眉ents:

Castell贸 – Marsella: tots els dimarts amb sortida a les 11.45 hores

Marsella – Castell贸: tots els dimarts amb sortida a les 10.00 hores

“Estem molt contents de poder anunciar l’inici de les nostres operacions a Castell贸 amb esta ruta exclusiva, que permetr脿 viatjar sense escales a Marsella, la famosa regi贸 de la Proven莽a i la seua coneguda Costa Blava, per貌 tamb茅 permet acostar Castell贸 a la poblaci贸 de la regi贸 de Provence-Alps-Cote d’Atzur, que compta amb m茅s de cinc milions d’habitants”, ha explicat Carlos Cerqueiro.

El responsable de Volotea ha afegit que l’aerol铆nia “connectar脿 totes dues ciutats a preus competitius, permetent el desenvolupament tur铆stic, comercial i empresarial entre totes dues regions, que s贸n pols importants en els dos pa茂sos”. Segons ha assenyalat, en 2019 Volotea va iniciar les seues operacions en els aeroports espanyols a la Corunya i M煤rcia i en 2020 sumar脿 19 aeroports espanyols amb la incorporaci贸 de Castell贸 a la seua xarxa.

Cal recordar que la nova ruta a Marsella s’ha tramitat a trav茅s del pla de posicionament de l’aeroport de Castell贸 en els mercats tur铆stics internacionals, promogut per Aerocas, que tamb茅 ha possibilitat una connexi贸 anual a Londres-Luton i una altra estival a Viena. Les tres rutes tindran una vig猫ncia de tres anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.