fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’aeroport de Castelló reforça la seua acció promocional a Europa per a consolidar les noves rutes aèries

L’aeroport de Castelló reforça la seua acció promocional a Europa per a consolidar les noves rutes aèries

Aerocas participa al costat de Turisme Comunitat Valenciana en la Firen Messe de Viena a fi de donar a conéixer la nova connexió amb Àustria.

L’aeroport de Castelló ha reforçat la seua acció promocional en aquelles destinacions europees amb els quals hi ha connexió aèria amb l’objectiu fomentar la seua utilització i contribuir a la consolidació d’estos mercats.

Així, Aerocas participa, al costat de Turisme Comunitat Valenciana i Introducing Castelló, en la Firen Messe de Viena, a fi de donar a conèixer entre els professionals del sector i el públic general la nova ruta que enllaçarà l’aeroport de Castelló amb la capital austríaca a partir del pròxim 30 de març.

El conseller d’Aerocas Javier Gallego ha explicat que esta connexió “suposa una gran oportunitat per al sector turístic de Castelló, ja que obri una porta directa a un mercat emissor caracteritzat pel seu elevat poder adquisitiu”.

Gallego ha incidit en què la ruta, operada per l’aerolínia Wizz Air, està garantida durant un període de tres anys, “per la qual cosa treballarem de manera intensa i coordinada a fi d’aconseguir la consolidació de la pròpia connexió i del mercat austríac”.

El responsable d’Aerocas també ha incidit en l’aposta realitzada per la companyia aèria “perquè la ruta a Viena siga un èxit, com demostra la seua decisió que en este primer any estiga operativa durant 30 setmanes, enfront de la previsió inicial de 22 setmanes”.

“Abastarà les temporades primaveral i estival. D’esta forma, permetrà canalitzar turistes austríacs al llarg d’un ampli període, contribuint així a la desestacionalització del sector”, ha afegit.

Javier Gallego ha avançat que s’estan preparant noves accions promocionals en uns altres de les destinacions europees amb connexió aèria amb Castelló. És el cas de Marsella, amb la qual hi haurà enllaç directe a partir del 14 d’abril. També s’estan planificant iniciatives dirigides als mercats polonés i hongarès “per a traure el màxim rendiment a les connexions de Budapest i Katowice”.

Així mateix, el conseller d’Aerocas ha ressenyat la importància de “continuar incidint en el mercat britànic”. “Hem d’aprofitar l’oportunitat que suposa disposar de dues rutes aèries entre Castelló i Londres, que oferixen de manera conjunta fins a cinc freqüències setmanals i que possibiliten l’arribada de milers de turistes britànics al nostre territori”, ha afirmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.