fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’aeroport de Castell贸 refor莽a la seua acci贸 promocional a Europa per a consolidar les noves rutes a猫ries

L’aeroport de Castell贸 refor莽a la seua acci贸 promocional a Europa per a consolidar les noves rutes a猫ries

Aerocas participa al costat de Turisme Comunitat Valenciana en la Firen Messe de Viena a fi de donar a con茅ixer la nova connexi贸 amb 脌ustria.

L’aeroport de Castell贸 ha refor莽at la seua acci贸 promocional en aquelles destinacions europees amb els quals hi ha connexi贸 a猫ria amb l’objectiu fomentar la seua utilitzaci贸 i contribuir a la consolidaci贸 d’estos mercats.

Aix铆, Aerocas participa, al costat de Turisme Comunitat Valenciana i Introducing Castell贸, en la Firen Messe de Viena, a fi de donar a con猫ixer entre els professionals del sector i el p煤blic general la nova ruta que enlla莽ar脿 l’aeroport de Castell贸 amb la capital austr铆aca a partir del pr貌xim 30 de mar莽.

El conseller d’Aerocas Javier Gallego ha explicat que esta connexi贸 “suposa una gran oportunitat per al sector tur铆stic de Castell贸, ja que obri una porta directa a un mercat emissor caracteritzat pel seu elevat poder adquisitiu”.

Gallego ha incidit en qu猫 la ruta, operada per l’aerol铆nia Wizz Air, est脿 garantida durant un per铆ode de tres anys, “per la qual cosa treballarem de manera intensa i coordinada a fi d’aconseguir la consolidaci贸 de la pr貌pia connexi贸 i del mercat austr铆ac”.

El responsable d’Aerocas tamb茅 ha incidit en l’aposta realitzada per la companyia a猫ria “perqu猫 la ruta a Viena siga un 猫xit, com demostra la seua decisi贸 que en este primer any estiga operativa durant 30 setmanes, enfront de la previsi贸 inicial de 22 setmanes”.

“Abastar脿 les temporades primaveral i estival. D’esta forma, permetr脿 canalitzar turistes austr铆acs al llarg d’un ampli per铆ode, contribuint aix铆 a la desestacionalitzaci贸 del sector”, ha afegit.

Javier Gallego ha avan莽at que s’estan preparant noves accions promocionals en uns altres de les destinacions europees amb connexi贸 a猫ria amb Castell贸. 脡s el cas de Marsella, amb la qual hi haur脿 enlla莽 directe a partir del 14 d’abril. Tamb茅 s’estan planificant iniciatives dirigides als mercats polon茅s i hongar猫s “per a traure el m脿xim rendiment a les connexions de Budapest i Katowice”.

Aix铆 mateix, el conseller d’Aerocas ha ressenyat la import脿ncia de “continuar incidint en el mercat brit脿nic”. “Hem d’aprofitar l’oportunitat que suposa disposar de dues rutes a猫ries entre Castell贸 i Londres, que oferixen de manera conjunta fins a cinc freq眉猫ncies setmanals i que possibiliten l’arribada de milers de turistes brit脿nics al nostre territori”, ha afirmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.