fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’aeroport de Castelló reprén els vols regulars amb estrictes mesures de protecció enfront de la COVID-19

L’aeroport de Castelló reprén els vols regulars amb estrictes mesures de protecció enfront de la COVID-19

El vol de Budapest marca el retorn de les operacions regulars, amb una progressiva incorporació de les rutes programades.

L’aeroport de Castelló ha représ este dimecres els vols regulars després d’una aturada de més de tres mesos per la crisi sanitària de la COVID-19. Amb motiu de la represa, s’han implantat estrictes mesures de protecció i control sanitari.

El vol procedent de Budapest, operat per l’aerolínia Wizz Air, ha marcat la volta de les operacions regulars, interrompudes des del passat 23 de març. Al llarg de les dues pròximes setmanes, s’aniran incorporant la resta de rutes programades.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha supervisat el reinici de l’activitat comercial i les actuacions que s’han activat per a garantir la seguretat dels passatgers i passatgeres i del personal de les instal·lacions.

El conseller ha destacat que l’aeroport “ha posat en marxa estrictes mesures de control sanitari, en aplicació de la normativa i recomanacions dictades pels organismes competents, a fi d’oferir les màximes garanties de seguretat enfront de la COVID-19”.

En este sentit, sota la supervisió de Sanitat Exterior, s’han implantat controls de temperatura als passatgers i passatgeres. A més, s’ha restringit l’accés a la terminal, limitant-lo a les persones que viatgen, i s’ha establit l’ús obligatori de màscara dins de l’edifici.

A tot això cal afegir les diferents mesures d’higiene, distanciament social i informació que s’han posat en marxa, seguint el pla de contingència de l’aeroport, com són: reforç de la neteja i desinfecció en zones comunes, mampares protectores en taulells i filtres de seguretat, senyalització de la distància de seguretat entre persones, dispensadors de gel hidroalcohólico o reforç de la informació.

D’altra banda, Arcadi España ha subratllat que, “malgrat la crisi del sector de l’aviació associada a la pandèmia, l’aeroport de Castelló aconseguirà este estiu la seua xifra rècord de vols regulars, operant set rutes a sis destins”.

A la ruta de Budapest que ha arrancat este dimecres se sumaran en els pròxims dies les dues de Londres, Viena, Katowice, Bucarest i Bilbao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.