fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Aeroport de Castell贸 s’integra en el Patronat de la Fundaci贸 Universitat Jaume I-Empresa

L’Aeroport de Castell贸 s’integra en el Patronat de la Fundaci贸 Universitat Jaume I-Empresa

L’Aeroport de Castell贸 s’ha incorporat al Patronat de la Fundaci贸 Universitat Jaume I-Empresa, en un acte celebrat avui en la seu de la FUE-UJI amb la pres猫ncia d’Eva Alc贸n, rectora de la Universitat Jaume I i presidenta de la FUE-UJI; Blanca Mar铆n, directora general d’Aerocas, i del president executiu de la Fundaci贸, Carlos Cabrera.

Durant la trobada, s’ha incidit en els avan莽os de l’Aeroport de Castell贸 a trav茅s de la implantaci贸 d’una estrat猫gia de diversificaci贸 i desenvolupament integral de la infraestructura. Aix貌 est脿 possibilitant un creixement en diversos 脿mbits: tr脿nsit comercial, activitat industrial, formaci贸, aix铆 com la captaci贸 de projectes innovadors vinculats als sectors aeron脿utic i aeroespacial.

Sebasti谩n Pla, president del Consell Social de l’UJI i vicepresident de la Fundaci贸 Universitat Jaume I-Empresa; Javier Grand铆o, secretari del Consell Social de l’UJI i del Patronat de la Fundaci贸; Gloria Serra, gerent de la FUE-UJI,聽i Enrique Vidal, director adjunt d’Aerocas, han assistit a l’acte.

La rectora de l’UJI i presidenta de la FUE-UJI, Eva Alc贸n, ha assenyalat que 芦aquest acte visualitza el comprom铆s institucional de la Universitat Jaume I i d’Aerocas per a obrir vies de col路laboraci贸 estables禄 i ha agra茂t a la seua directora general, Blanca Mar铆n, la seua voluntat de 芦convertir l’UJI en una aliada priorit脿ria dins de l’estrat猫gia de diversificaci贸 i desenvolupament integral de l’Aeroport de Castell贸禄.

芦En la Universitat disposem de capacitats investigadores i d’innovaci贸 tecnol貌gica que encaixen amb aquesta aposta per a fer de les infraestructures aeroportu脿ries un pol empresarial, industrial i log铆stic i motor econ貌mic de Castell贸, tamb茅 de les comarques d’interior禄, ha afirmat Alc贸n.

En el transcurs de la trobada, Blanca Mar铆n聽ha manifestat que l’UJI 芦constitueix la principal instituci贸 generadora de coneixement en el nostre territori禄 i la FUE-UJI 芦exerceix un paper principal com a corretja de transmissi贸 d’aqueix coneixement al teixit empresarial禄. 芦D’ac铆 ve que per a l’aeroport siga molt important refor莽ar la col路laboraci贸 en mat猫ria d’investigaci贸, transfer猫ncia i innovaci贸禄, ha afegit.
La directora general d’Aerocas ha incidit en el fet que l’aeroport comparteix amb la universitat l’objectiu de contribuir a la vertebraci贸, dinamitzaci贸 i diversificaci贸 econ貌mica del territori, aix铆 com de retenir el talent a trav茅s de la generaci贸 d’oportunitats.

Per part seua, Carlos Cabrera ha expressat la satisfacci贸 芦que suposa per a la Fundaci贸 incorporar una nova entitat, i continuar sumant, i especialment tractant-se d’una organitzaci贸 com l’Aeroport de Castell贸, agent indispensable en el teixit socioecon貌mic provincial que, al costat de les administracions, les empreses privades, l’Autoritat Portu脿ria, les associacions i la mateixa universitat, ve a completar un elenc de patrons representatiu de la realitat de l’entorn禄.

Sobre l’Aeroport de Castell贸
L’Aeroport de Castell贸 est脿 aconseguint un creixement sostingut de la seua activitat a trav茅s de la implementaci贸 d’una estrat猫gia de diversificaci贸 i desenvolupament integral de la infraestructura.

El desenvolupament del tr脿nsit comercial 茅s un pilar fonamental dins d’aquesta estrat猫gia. En paral路lel, l’Aeroport de Castell贸 acull diverses activitats industrials, com s贸n l’estacionament, manteniment i desmantellament d’aeronaus. A m茅s, l’aeroport avan莽a cap a la posada en marxa d’un pol empresarial, industrial i log铆stic en la Zona d’Activitats Complement脿ries (ZAC).

D’altra banda, 茅s un objectiu estrat猫gic de l’aeroport exercir de dinamitzador del sector aeron脿utic i aeroespacial i acollir projectes innovadors d’aquest 脿mbit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.