fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’aeroport de Castelló tanca un acord amb una escola de pilotatge lituana per a l’obertura d’un centre de formació

L’aeroport de Castelló tanca un acord amb una escola de pilotatge lituana per a l’obertura d’un centre de formació

L’acadèmia BAA Training serà la tercera amb seu en l’aeroport i preveu augmentar gradualment la xifra d’aeronaus basades i cadets.

L’aeroport de Castelló ha signat un acord amb l’escola de pilotatge lituana BAA Training per a l’obertura d’un centre de formació. Amb esta seran ja tres les acadèmies de vol amb base en les instal·lacions aeroportuàries.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha manifestat la seva satisfacció amb l’acord aconseguit, “ja que l’arribada d’una nova escola suposarà un increment de l’activitat de l’aeroport, un impacte econòmic positiu en el territori i la generació de més llocs de treball vinculats a la infraestructura”.

A més -ha afegit Bernat-, “potenciarà el posicionament de l’aeroport de Castelló en el sector aeronàutic internacional, en convertir-se en referència per a futurs pilots i professionals de l’aviació”.

En este sentit, el director d’Aerocas ha destacat que BAA Training “és un dels centres de formació independents més reconeguts d’Europa, té una trajectòria de 20 anys i disposa de clients en gairebé un centenar de països”. Així mateix, l’acadèmia de vol té acords amb companyies com Turkish Airlines, LOT o Wizz Air per a la formació dels seus futurs pilots.

Per part seua, el director d’operacions de BAA Training, Eugenij Grachiov, ha explicat que la previsió de l’empresa és començar a impartir formació en les pròximes setmanes i incrementar progressivament la seua activitat. Començarà a operar amb tres aeronaus basades en l’aeroport i preveu arribar a 14 el pròxim estiu. La xifra de cadets també anirà augmentant gradualment fins a aconseguir un màxim de 90, segons les estimacions de la companyia.

El responsable de BAA Training ha manifestat que l’arribada de l’acadèmia a l’aeroport de Castelló “suposa un pas molt important per a l’expansió de l’empresa a Espanya”. “Esperem poder incrementar gradualment els nostres mitjans en l’aeroport, les instal·lacions del qual estic convençut que seran del grat dels cadets”, ha assegurat.

BAA Training serà la tercera escola de pilotatge amb base en l’aeroport de Castelló. La primera a arribar va ser l’espanyola Panamedia, seguida de la britànica Skyborne.

El director d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha destacat que l’aeroport continua avançant en la diversificació de la seua activitat a través de la incorporació de vies de negoci complementàries al tràfic comercial, tal com marca el Pla Estratègic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.