fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’ag猫ncia de desenvolupament local de Nules obt茅 el certificat de qualitat ISO 9001:2015

L’ag猫ncia de desenvolupament local de Nules obt茅 el certificat de qualitat ISO 9001:2015

Tamb茅 s’atorga este certificat a l’Escola Taller i al Taller d’Ocupaci贸.

L’Ajuntament de Nules ha optat al certificat de sistema de gesti贸 de qualitat corresponen a la norma UNE-EN ISO 9001:2015 per a l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local, l’Escola Taller i el Taller d’Ocupaci贸 i per a les activitats realitzades en els projectes T’Avalem, tallers d’ocupaci贸 i formaci贸 professional per a l’ocupaci贸.

Aix铆 doncs, des de l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Nules conscient del seu comprom铆s de millorar les necessitats dels seus usuaris i els seus serveis ha decidit establir una nova pol铆tica en mat猫ria de qualitat.

“Volem que els usuaris de l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local i dels diferents projectes de formaci贸 professional per a l’ocupaci贸 compten amb uns serveis de qualitat reconeguts amb l’objectiu de millorar l’efic脿cia del nostre sistema de gesti贸”, matisa la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura.

La implantaci贸 i desenvolupament d’este sistema de gesti贸 de qualitat aporta prestigi a l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Nules, una 脿rea que est脿 dedicada a realitzar treballs i activitats emmarcats en el Servei d’Orientaci贸, Informaci贸 i Intermediaci贸 Laboral; i en tallers i escoles d’ocupaci贸 a m茅s de la formaci贸 professional per a l’ocupaci贸.

El per铆ode de vig猫ncia d’este certificat 茅s de febrer de l’any 2018 a febrer de l’any 2021, cal destacar que compten amb el Certificat de Qualitat ISO 9001:2015 entitats com els centres CEDES de la Diputaci贸 Provincial de Castell贸 i els ajuntaments de Castell贸 i Almassora als que se suma ara l’Ajuntament de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.