fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ag猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades rebutja la den煤ncia presentada per Vox sobre els bons del comer莽 local a Borriana

L’Ag猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades rebutja la den煤ncia presentada per Vox sobre els bons del comer莽 local a Borriana

Amb aquesta notificaci贸 鈥渟’ha constatat la falta d’indicis racionals de l’exist猫ncia d’una infracci贸 en l’脿mbit competencial de l’Ag猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades鈥.

L’Ag猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades ha rebutjat la den煤ncia presentada per un regidor del grup municipal Vox contra l’Ajuntament de Borriana i la Confederaci贸 d’Empresaris del Comer莽 Serveis i Aut貌noms de la Comunitat Valenciana (Confecomer莽 CV), per una presumpta vulneraci贸 i bretxa de seguretat de dades personals durant la campanya dels bons de comer莽 local.

Aix铆 ho ha anunciat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, que ha indicat que aquesta ag猫ncia ha resolt arxivar la reclamaci贸, 鈥渦na cam铆 analitzades les raons exposades pel Consistori i Confecomer莽 CV鈥, ha notificat la seua resoluci贸 i estima que 鈥渘o procedeix l’inici d’un procediment, i acorda l’arxiu de la reclamaci贸鈥.

Safont ha insistit que amb aquesta notificaci贸 鈥渟’ha constatat la falta d’indicis racionals de l’exist猫ncia d’una infracci贸 en l’脿mbit competencial de l’Ag猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades鈥, argument que ja havia sigut exposat i posat de manifest tant al regidor de Vox com al ple municipal, ha precisat.

Igualment, la responsable municipal, a partir del rebuig de la den煤ncia ha apuntat que resulta “evident la incompet猫ncia dels representants de Vox, que a pesar que tenien tota la documentaci贸 i l’informe sobre la presumpta bretxa de seguretat han volgut seguir endavant amb aquesta den煤ncia que ara es refusa鈥.

Aix铆 mateix, ha indicat que Vox, “m茅s enll脿 de demanar obsessivament dimissions a pesar de tindre tota la informaci贸 sobre la gesti贸鈥 hauria d鈥欌渆vitar den煤ncies falses i la difusi贸 de fakes que nom茅s duen al desprestigi dels serveis p煤blics”. 脡s per aix貌 que els ha convidat a “donar la informaci贸 de la manera m茅s objectiva possible”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.