fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament becarà a esportistes d’elit i promeses d’Onda

L’Ajuntament becarà a esportistes d’elit i promeses d’Onda

Les ajudes econòmiques, de fins a 750 euros, ajudaran a sufragar diferents despeses.

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Regidoria d’Esports, becarà als esportistes d’elit i promeses del municipi per a ajudar-los a sufragar les despeses federatives, de desplaçaments als llocs d’entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la seva modalitat esportiva. Amb aquestes ajudes econòmiques, l’equip de govern mostra el seu suport a aquells onders que practiquen esport d’alt rendiment, ajudant-los a costejar despeses. “Volem reconèixer així l’esforç dels esportistes locals, que es formen a través dels nombrosos clubs que conviuen en la ciutat i que fan ús de les instal·lacions d’Onda, que estan reconegudes com les millors de la província, tenen alts criteris d’eficiència i en les que treballem pel seu manteniment després de quatre anys de deixadesa”.

Així ho ha anunciat el regidor que gestiona l’àrea, Francisco Chalmeta, qui ha explicat que “aquesta ajuda econòmica pot arribar fins als 750 euros per esportista per a la categoria A i a 500 euros per sol·licitud per a la categoria B”. S’entén com a esportistes d’elit de categoria A, aquells que hagen sigut reconeguts oficialment com a tal per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports, mentre que els de categoria B són aquells que encara no estant reconeguts en la categoria A, han participat almenys en algun Torneig o Campionat de categoria Internacional o Nacional en la passada temporada, reconegut oficialment per la corresponent Federació Esportiva. Així mateix, les bases reguladores d’aquesta convocatòria publicada en el BOP, arrepleguen que el sol·licitant ha d’estar empadronat a Onda com a mínim 1 any durant els últims 5.

D’aquesta manera, l’equip de govern socialista, liderat per l’alcalde Ximo Huguet, posa en marxa una iniciativa que ha sigut proposta pels grups polítics Onda Sí Se Puede, Compromís i Esquerra Unida, i reafirma el seu compromís amb els esportistes d’Onda, als que consideren “transmissors de valors i generadors d’un ciutadania compromesa i participativa, de salut i benestar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.