fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L´Ajuntament de Borriana presenta la nova web municipal

L´Ajuntament de Borriana presenta la nova web municipal

La nova pàgina ha sigut realitzada pel Departament d’Informàtica del consistori.

L’Ajuntament de Borriana ha presentat la nova web municipal burriana.es, realitzada íntegrament per la Regidoria de de Noves Tecnologies y pel Departament d’Informàtica del consistori. El Regidor d’aquesta àrea ,Cristofer del Moral i Javier Sansaloni, del Departament d’Informàtica del consistori, han sigut els encarregats d’explicar els detalls d’aquest nou projecte.

La nova web, que presenta major agilitat i navegabilitat, ofereix gran quantitat d’informació d’interès per a l’usuari i incorpora un cercador per a agilitar les cerques, de manera que amb només dos clics els usuaris van a poder accedir ràpidament a la informació sol·licitada.
Els navegants van a trobar les notícies en pantalla organitzades d’una manera molt visual, a més de cinc apartats que corresponen a Ajuntament, Actualitat, Seu Electrònica, Transparència i Informació d’interès.
En la secció Ajuntament els ciutadans poden consultar assumptes relatius a la corporació, els òrgans de govern o comissions i podran descarregar-se la informació dels plens, així com veure els vídeos de les sessions plenàries. Per la seua banda, la Seu Electrònica està destinada a tràmits com el padró, els tributs, serveis socials, llicències, així com un tauler d’anuncis i factures electròniques, mentre que en l’àrea de Transparència es podrà accedir a informació sobre els membres de la corporació municipal i temes econòmics, obres públiques o contractes i costos.

Des del punt de vista tècnic, la nova pàgina és més responsiva, és a dir, s’adapta a l’interfície del suport que tinga l’usuari, siga un ordinador, una tablet o un smartphone. A més, la web inclou un submenu o botinera on apareixen la resta de webs corporatives de l’Ajuntament, que a poc a poc s’aniran redissenyant perquè presenten un mateix estil.

Javier Sansaloni, del Departament d’Informàtica de l’Ajuntament ha explicat que “la característica més important que incorpora aquesta nova pàgina és que és una web responsiva que s’adapta als diferents suports. La web està realitzada en una eina de programari lliure, joomla, i en un futur volem fer tots les webs corporatives iguals perquè els ciutadans puguen tenir més facilitat a l’hora de navegar”.
Per la seua banda, el regidor de Noves Tecnologies, Cristofer del Moral, ha destacat que “estem molt satisfets i contents amb aquesta nova web, ja que el Departament d’Informàtica del consistori i la Regidoria de Noves Tecnologies han assumit tot el treball. Hem aconseguit una web més interactiva amb la ciutadania que engloba la resta de webs que té l’Ajuntament i que en l’antiga pàgina no estaven”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.