fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament i CaixAlmassora acorden la cessió dels terrenys per a ubicar el recinte de festes

L’Ajuntament i CaixAlmassora acorden la cessió dels terrenys per a ubicar el recinte de festes

L’espai, situat al costat de la Cooperativa Agrícola San José, serà condicionat pel consistori.

El Consell Rector de CaixAlmassora ha resolt cedir a l’Ajuntament de la localitat part del sòl de la finca que posseeix al Camí Benafelí, al costat de les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola San José. El consistori va iniciar les gestions fa mesos amb els representants de l’entitat amb l’objectiu de situar en dites terrenes el recinte de festes i la carpa que acull actes i espectacles durant la setmana gran d’Almassora.

Així ho reflecteix la proposta remesa per CaixAlmassora, que serà registrada formalment en els pròxims dies en el consistori i que estableix que la durada de la cessió dels terrenys serà de cinc anys prorrogables. Segons el text, l’ús que l’Ajuntament faça d’aquest espai de 3.652 metres quadrats, haurà d’estar dirigit a l’organització d’activitats culturals, festives, esportives o qualsevol altre tipus d’esdeveniment que siga d’interès general.
L’equip de govern ha triat aquest espai per considerar-ho el més adequat de tots els disponibles a Almassora. Els responsables municipals han considerat que està prou allunyat per a no ocasionar excessives molèsties als veïns, encara que està situat en un solar proper al casc urbà.

L’alcaldessa, Susanna Nicolau, ha manifesteu la seua “absoluta satisfacció” per l’acord aconseguit i ha agraït “la predisposició mostrada per l’entitat des del primer moment, una actitud amb la qual han demostrat la seua voluntat de vetlar pel bé d’Almassora”. La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha avançat que els treballs per a la instal·lació de la carpa que acollirà les celebracions implicaran “la construcció d’una solera i la instal·lació de tanques mòbils que servisquen per a aïllar la resta del solar i alhora permetre el pas de vehicles quan siga necessari”.

Aquesta mesures s’han previst per a complir amb una de la peticions dels titulars del solar sobre el qual se situarà la carpa, els qui van expressar la seua necessitat de mantenir operatius els accessos al recinte per a poder dur a terme amb normalitat l’activitat comercial en el supermercat de la cooperativa. Pel que fa a altres obligacions, el consistori haurà d’assumir les despeses originades pel consum d’aigua i llum i fer-se responsable de les obres o treballs d’adequació que siguen necessaris per a la realització de les esmentades activitats.

Els treballs d’adequació del solar començaran en els pròxim dies amb la reconducció de les línies de telèfon i la retirada del la vegetació. CaixAlmassora donarà al consistori les palmeres que actualment creixen en aquests terrenys perquè el servei de Manteniment les replante en parcs i jardins de la localitat. Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora va reservar 80.000, procedents dels romanents de tresoreria, per a l’execució de les obres de reconversió de l’espai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.