fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament i CaixAlmassora acorden la cessi贸 dels terrenys per a ubicar el recinte de festes

L’Ajuntament i CaixAlmassora acorden la cessi贸 dels terrenys per a ubicar el recinte de festes

L’espai, situat al costat de la Cooperativa Agr铆cola San Jos茅, ser脿 condicionat pel consistori.

El Consell Rector de CaixAlmassora ha resolt cedir a l’Ajuntament de la localitat part del s貌l de la finca que posseeix al Cam铆 Benafel铆, al costat de les instal路lacions de la Cooperativa Agr铆cola San Jos茅. El consistori va iniciar les gestions fa mesos amb els representants de l’entitat amb l’objectiu de situar en dites terrenes el recinte de festes i la carpa que acull actes i espectacles durant la setmana gran d’Almassora.

Aix铆 ho reflecteix la proposta remesa per CaixAlmassora, que ser脿 registrada formalment en els pr貌xims dies en el consistori i que estableix que la durada de la cessi贸 dels terrenys ser脿 de cinc anys prorrogables. Segons el text, l’煤s que l’Ajuntament fa莽a d’aquest espai de 3.652 metres quadrats, haur脿 d’estar dirigit a l’organitzaci贸 d’activitats culturals, festives, esportives o qualsevol altre tipus d’esdeveniment que siga d’inter猫s general.
L’equip de govern ha triat aquest espai per considerar-ho el m茅s adequat de tots els disponibles a Almassora. Els responsables municipals han considerat que est脿 prou allunyat per a no ocasionar excessives mol猫sties als ve茂ns, encara que est脿 situat en un solar proper al casc urb脿.

L’alcaldessa, Susanna Nicolau, ha manifesteu la seua “absoluta satisfacci贸” per l’acord aconseguit i ha agra茂t “la predisposici贸 mostrada per l’entitat des del primer moment, una actitud amb la qual han demostrat la seua voluntat de vetlar pel b茅 d’Almassora”. La regidora de Festes, Isladis Falc贸, ha avan莽at que els treballs per a la instal路laci贸 de la carpa que acollir脿 les celebracions implicaran “la construcci贸 d’una solera i la instal路laci贸 de tanques m貌bils que servisquen per a a茂llar la resta del solar i alhora permetre el pas de vehicles quan siga necessari”.

Aquesta mesures s’han previst per a complir amb una de la peticions dels titulars del solar sobre el qual se situar脿 la carpa, els qui van expressar la seua necessitat de mantenir operatius els accessos al recinte per a poder dur a terme amb normalitat l’activitat comercial en el supermercat de la cooperativa. Pel que fa a altres obligacions, el consistori haur脿 d’assumir les despeses originades pel consum d’aigua i llum i fer-se responsable de les obres o treballs d’adequaci贸 que siguen necessaris per a la realitzaci贸 de les esmentades activitats.

Els treballs d’adequaci贸 del solar comen莽aran en els pr貌xim dies amb la reconducci贸 de les l铆nies de tel猫fon i la retirada del la vegetaci贸. CaixAlmassora donar脿 al consistori les palmeres que actualment creixen en aquests terrenys perqu猫 el servei de Manteniment les replante en parcs i jardins de la localitat. Cal recordar que l’Ajuntament d’Almassora va reservar 80.000, procedents dels romanents de tresoreria, per a l’execuci贸 de les obres de reconversi贸 de l’espai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.