fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castell贸 coneix les novetats tecnol貌giques presentades a l’Smart City Expo World Congress

L’Ajuntament de Castell贸 coneix les novetats tecnol貌giques presentades a l’Smart City Expo World Congress

Els regidors de Mobilitat, Rafa Sim贸, i Modernitzaci贸, Ignasi Garcia, recullen propostes que poden ampliar i millorar l’EDUSI de la ciutat.

Els regidors de Mobilitat, Rafa Sim贸, i de Modernitzaci贸, Ignasi Garcia, han visitat durant aquesta setmana l’Smart City Expo World Congress, l’esdeveniment referent del sector al pa铆s que se celebra anualment a Barcelona. L’objectiu de la visita era con猫ixer totes les novetats d’aquest 煤ltim any respecte a la tecnologia relacionada amb les smart city o ciutats intel路ligents.

En aquest sentit, els regidors han visitat els expositors de les diferents empreses que han impulsat nous sistemes per millorar la gesti贸 i per optimitzar els serveis en 脿rees tan diverses com la mobilitat, la recollida de residus urbans, l’efici猫ncia energ猫tica, l’煤s de l’aigua, la recopilaci贸 d’informaci贸 geogr脿fica i el desenvolupament tur铆stic. Una vegada coneguts els darrers avan莽os, les dues regidories busquen millorar l’EDUSI de la ciutat amb aportacions 煤tils per a tota la ciutadania.

Durant les properes setmanes, els regidors valoraran quines millores poden fer de Castell贸 una ciutat intel路ligent adaptada a les necessitats reals dels ve茂ns i les ve茂nes. “Hem de decidir de forma responsable i estrat猫gica quins serveis i aplicacions poden resultar els m茅s convenients de cara a reconvertir Castell贸 en una smart city; 茅s a dir, tot i que hi ha moltes propostes interessants per instaurar, hem de pensar amb quines ens quedem per millorar la vida de la ciutadania i optimitzar els recursos i serveis p煤blics”, ha assegurat el regidor de Modernitzaci贸 i Transpar猫ncia.

L’Smart City Expo World Congress 茅s un dels esdeveniments referents al m贸n per als professionals i representants p煤blics que busquen reconvertir el funcionament de les ciutats per fer-les m茅s properes i eficients vers la ciutadania. L’edici贸 d’aquest any ha comptat amb la visita de representants de 600 ciutats diferents i amb la participaci贸 de 591 empreses que han presentat els seus projectes.

En total, vora 32.000 persones han passat per la fira, que ha perm猫s donar a con猫ixer “tot all貌 que pot interessar els diferents governs locals i territorials per millorar la gesti贸 di脿ria de qualsevol pol铆tica i servei, motiu que du l’Ajuntament de Castell贸 a interessar-se per les darreres novetats”, en paraules dels regidors. Aquesta 茅s la segona vegada que l’equip de govern visita l’esdeveniment celebrat a Barcelona, on han pogut presenciar l’evoluci贸 anual del sector de les noves tecnologies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.