fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre millorar脿 els accessos per als vianants en el cam铆 Malentivet

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre millorar脿 els accessos per als vianants en el cam铆 Malentivet

Es construir脿 una vorera per a vianants dotada amb enllumenat solar, que facilitar脿 l’acc茅s i seguretat vi脿ria a la urbanitzaci贸 Marcolina.

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre聽millorar脿 l’accessibilitat i seguretat vi脿ria en el cam铆聽Malentivet, creant un nou acc茅s per als vianants, amb la construcci贸 d’una nova vorera, fins a la urbanitzaci贸聽Marcolina聽ja que, en l’actualitat, existeix un tram de 100 metres que no compta amb vorera ni llum. Es tracta d’una problem脿tica que es remunta a fa anys i que s鈥檋a intentat solucionar, entrant en contacte amb propietaris de terrenys adjacents per a poder comptar amb terreny per a construir els nous accessos. Finalment, s’ha arribat a un acord per a fer la cessi贸 de reserva d’aprofitament des de la zona oest. L’actuaci贸 inclour脿 tamb茅 la instal路laci贸 d’enllumenat solar.
L’Alcalde Francisco Juan destacava que 鈥渓a resoluci贸 d’aquesta problem脿tica es remunta a la legislatura passada i no s’ha resolt abans al no poder arribar a acords amb propietaris particulars. Finalment s’ha aconseguit i farem un pas m茅s en millora d’accessibilitat i seguretat vi脿ria鈥.

El PGOU contempla una soluci贸 per a vehicles i vianants a aquesta situaci贸 d’accessos sense urbanitzar, a trav茅s del desenvolupament de la R-25, paralitzat a causa de l’aplicaci贸 del聽PATIVEL.

El ple de l’Ajuntament aprovava la proposta de conveni de reserva d’aprofitament i, una vegada es tramite, 聽haur脿 de ratificar-se pel ple i el consistori tindr脿 els terrenys a disposici贸 per a iniciar les obres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.