fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre posa en marxa el XIV Pla d’Ocupaci贸 Local

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre posa en marxa el XIV Pla d’Ocupaci贸 Local

Contractar脿 a jornada completa a 9 persones en situaci贸 d’atur per a realitzar obres d’accessibilitat, millora d’instal路lacions i pintura.

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre segueix la seva aposta pel foment de l’ocupaci贸 entre les persones del municipi que es troben a l’atur i amb escassos recursos econ貌mics amb el XIV Pla d’Ocupaci贸 Local. Com en els anteriors plans, aquesta actuaci贸 suposa tamb茅 una oportunitat per seguir millorant instal路lacions municipals.

En aquesta ocasi贸, s’han convocat nou llocs, amb contractes a jornada completa amb una durada de tres mesos. Quatre places es destinen a peons, tres per a oficial paleta i dues per a oficial de pintura. Un pe贸 i un oficial paleta s’encarregaran d’accions espec铆fiques per millorar l’accessibilitat a la via p煤blica: remodelaci贸 de voreres i construcci贸 de rampes. Pel que fa a obres i millora d’instal路lacions est脿 previst realitzar diferents treballs com seguir amb la prolongaci贸 de la vorera davant de la platja del Moro per arribar fins al Campament Jaume I a Alcossebre, augmentant aix铆 la seguretat vi脿ria. Els dos oficials de pintura realitzaran treballs de senyalitzaci贸 de via p煤blica.

Ja s’han publicat les bases, que es poden consultar a la seu electr貌nica municipal, i els aspirants poden presentar les seves sol路licituds en el Registre General de l’Ajuntaments els dies 2 i 3 de febrer, de 9.00 a 14.00 hores. Dins dels requisits, figura estar inscrit en el SERVEF i ser major d’edat. Per a m茅s informaci贸 sobre el proc茅s de presentaci贸 de sol路licituds, poden dirigir-se a les Oficines Municipals els dies 30 i 31 de gener i 1 de febrer.

L’Alcalde Francisco Juan ha recordat que “des del primer moment la nostra prioritat han estat i segueixen sent les persones que passen per un mal moment econ貌mic i, per aix貌, hem invertit m茅s de 1,5 milions d’euros en els plans d’ocupaci贸 local que han suposat donar una oportunitat de treball a molts ve茂ns que es trobaven vivint una situaci贸 econ貌mica desfavorable i, al mateix temps, hem millorat instal路lacions i edificis municipals, el que suposa un benefici per a tot al poble “.

Leave a Reply

Your email address will not be published.