fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Almassora d贸na exemple en a茂llar el sistema de climatitzaci贸 per a reduir sorolls

L’Ajuntament d’Almassora d贸na exemple en a茂llar el sistema de climatitzaci贸 per a reduir sorolls

El projecte compta amb un pressupost de 32.000 euros i pret茅n evitar mol猫sties entre els ve茂ns de la zona

Els operaris han iniciat aquest mateix mat铆 el trasllat dels materials fins al terrat de la casa consistorial d’Almassora per a la instal路laci贸 de les estructures d’a茂llament ac煤stic que permetran reduir els sorolls generats pel sistema de climatitzaci贸. L’equip de govern d贸na resposta aix铆 a les queixes que els ve茂ns de la zona han transm猫s des de la remodelaci贸 de l’edifici.

La mesura, tal com ha assegurat l’edil d’Activitats, Roger Beltr谩n, pret茅n 鈥渄onar exemple en assumir la mateixa responsabilitat que demandem les empreses locals a l’hora de minimitzar l’impacte dels sorolls que genera la seua activitat鈥. El regidor ha confirmat que 鈥渄espr茅s d’estudiar l’efectivitat de les estructures, valorarem si 茅s convenient refor莽ar l’a茂llament en una segona fase鈥.

Els treballs tenen un pressupost de 32.000 euros, que van ser incorporats en l’煤ltima modificaci贸 de cr猫dit que va aprovar el ple municipal. Les estructures d’acer, que mesuraran 3,6 per 22 metres, compten amb un interior revestit amb materials a茂llants per absorbir el soroll generat pels ventiladors. L’empresa encarregada de l’execuci贸 construir脿 aix铆 mateix un mur d’anivellaci贸 per a assentar les estructures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.