fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Almassora obri el termini d’inscripci贸 per a cobrir les nou places de BecAlmassora-Futur

L’Ajuntament d’Almassora obri el termini d’inscripci贸 per a cobrir les nou places de BecAlmassora-Futur

El programa de beques ofereix llocs en administraci贸, turisme, recursos humans, dinamitzaci贸 ling眉铆stica, animaci贸 i inform脿tica.

El programa de beques creat per l’Ajuntament d’Almassora i batejat com a BecAlmassora-Futur ha obert el termini d’inscripci贸 per a aquells estudiants empadronats en el municipi interessats a participar. Els joves tindran fins al pr貌xim 3 de juny per a presentar la documentaci贸 requerida en el consistori i la seua candidatura ser脿 avaluada per un tribunal compost per funcionaris municipals.

BecAlmassora-Futur oferir脿 nou llocs de pr脿ctiques, per als quals ser脿 necessari estar cursant una titulaci贸 relacionada amb el treball a desenvolupar. Per a estudiants de Turisme, Relacions Laborals i Filologia Catalana o Traducci贸 i Interpretaci贸, el programa oferir脿 tres places per a treballar durant tres mesos en els departaments de Turisme, Personal i Dinamitzaci贸 Ling眉铆stica, respectivament. El lloc reservat per a estudiants d’Inform脿tica tindr脿 una durada de sis mesos, aix铆 com la pla莽a de T猫cnic d’Animaci贸 Soci-Cultural que col路laborar脿 amb Joventut i les quatre places per a estudiants de Ci猫ncies Jur铆diques i Econ貌miques, els quals treballaran en l’脿rea administrativa del consistori.

Les bases, que van ser publicades dissabte passat en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP), arrepleguen el sistema de valoraci贸 de m猫rits entre els quals figura la nota mitjana de l’expedient acad猫mic, la possessi贸 d’altres titulacions relacionades amb l’objecte de la beca, els coneixements de valenci脿 o altres idiomes comunitaris i l’entrevista personal. Els participants en el programa de beques tindran una dedicaci贸 de 20 hores setmanals, en les quals estaran incloses les corresponents sessions de formaci贸. La retribuci贸 ser脿 de 500 euros bruts que els estudiants rebran per cada mes de treball durant els 3 o 6 mesos que dure la seua beca.

L’edil d’Hisenda i Activitats, Roger Beltr谩n, ha informat que els seleccionats 鈥渃omen莽aran les seues pr脿ctiques professionals a partir de l’1 de juliol i estaran amb nosaltres fins a finals d’any鈥. Beltr谩n ha recordat que 鈥渁quest equip de govern s’ha implicat des del principi en la formaci贸 dels joves i a millorar les seues possibilitats professionals, una voluntat que es consolida amb BecAlmassora-Futur, el primer programa propi de beques de l’Ajuntament d’Almassora鈥. Cal recordar que el consistori dedicar脿 un total de 24.120 euros a finan莽ar aquestes beques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.