fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Almassora optimitzar脿 el manteniment d’instal路lacions esportives en reduir els contractes

L’Ajuntament d’Almassora optimitzar脿 el manteniment d’instal路lacions esportives en reduir els contractes

Separar脿 l’organitzaci贸 d’activitats de la neteja i la conservaci贸 de les instal路lacions.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almassora donar脿 en les pr貌ximes setmanes els primers passos per a millorar el manteniment de les instal路lacions, especialment la de l’edifici de la piscina coberta, en la conservaci贸 de la qual intervenen m茅s d’una trentena d’empreses. Per a a莽貌, aquest departament t茅 previst reduir el nombre contractes que mant茅 el consistori amb empreses de manteniment i neteja i unificar, al seu torn, la realitzaci贸 d’activitats esportives en un nom茅s contracte.

Els plans de l’edil de l’脿rea, Xavier Trenco, passen per crear un servei que aglutine i coordine totes les tasques relacionades amb el manteniment i les reparacions que afecten a instal路lacions o aparells. Aquest servei anir脿 incorporant, amb el temps, totes aquelles activitats que actualment s贸n realitzades de manera independent per diferents empreses, a mesura que vencen els contractes.

Trenco ha assegurat que “ampliarem les funcions d’aquest servei de coordinaci贸 de manteniment i neteja quan siga necessari”. L’edil ha afegit que “esperem tamb茅 poder reduir costos utilitzant aquesta mec脿nica, encara que el primordial per a nosaltres 茅s que el servei es preste correctament i minimitzar les mol猫sties als usuaris”.

Aix铆 doncs, el consistori far脿 p煤blic en breu el plec de condicions per a la gesti贸 de l’activitat esportiva que es desenvolupa en la piscina i en el gimn脿s municipal, un contracte que preveu millorar les condicions del vigent. D’altra banda en uns dies comen莽ar脿 la instal路laci贸 de plaques de marbre a l’interior del bany turc, un producte amb el qual, tal com ha explicat Trenco, “millorar脿 l’adher猫ncia i s’evitaran els problemes de despreniments que els materials cer脿mics han portat”.

Cal recordar que el departament d’Esports realitza, des de fa uns mesos, trobades setmanals entre els diferents departaments del consistori per a seguir un calendari de tasques de manteniment necess脿ries en instal路lacions esportives locals. T猫cnics d’Urbanisme, Enginyeria i del Servei Municipal de Manteniment i Log铆stica (SMML) van participar el gener passat en la creaci贸 d’aquest pla que afecta tant a les infraestructures existents com a les quals t茅 previst edificar o instal路lar el consistori, tals com el trinquet municipal o les pistes multiesportives a l’aire lliure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.