fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Almassora trau a licitaci贸 les barres del Recinte Fester

L’Ajuntament d’Almassora trau a licitaci贸 les barres del Recinte Fester

El pressupost base 茅s de 2.000 euros per als dos per铆odes festius.

La junta de govern de l’Ajuntament d’Almassora va aprovar ahir l’anunci de licitaci贸 de les dues barres del Recinte Fester. El pressupost base de licitaci贸 茅s de 2.000 euros per als dos per铆odes festius anuals. El contracte s’executar脿 durant les festes de Santa Quit猫ria, del 20 al 29 de maig, i durant la setmana gran del Roser, del 30 de setembre al 9 d’octubre.

Les proposicions, introdu茂des en sobres, hauran de lliurar-se en l’oficina del Servei de Informaci贸 i Atenci贸 Ciutadana (SIAC) de l’Ajuntament d’Almassora en un termini de 15 dies naturals a explicar des de la jornada seg眉ent a la publicaci贸 de l’anunci en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP).

La Junta de Govern Local classificar脿 les proposicions presentades, per ordre decreixent, atenent als criteris de valoraci贸 continguts en aquest plec, i adjudicar脿 el contracte als licitadors que hagen presentat les que resulten econ貌micament m茅s avantatjoses per a les finalitats de la contractaci贸, segons figura en les condicions. L’Ajuntament d’Almassora es reserva el dret a declarar desert el procediment si cap de les proposicions presentades resultara convenient a les finalitats de la contractaci贸.

Les dues barres s’instal路laran en els laterals longitudinals de la carpa, els preparatius de la qual han arrancat aquest mat铆 a fi d’endre莽ar el solar en el qual se situar脿 el recinte. El que resulte adjudicatari del contracte haur脿 de constituir a la disposici贸 de l’貌rgan de contractaci贸 una garantia de 500 euros per barra i per per铆ode festiu.

En les barres podran dispensar-se begudes fredes amb i sense alcohol, quedant prohibida la venda d’aliments. Es prohibeix igualment la venda de begudes alcoh貌liques a menors de 18 anys. La superf铆cie ocupada per cadascuna de les dues barres ser脿, com a m脿xim, de 15 metres de longitud per 3,5 metres de profunditat. Aquesta superf铆cie albergar脿 la zona destinada a la venda de tiquets de consumici贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.