fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Benicarl贸 adequar脿 un p脿rquing per a vehicles al costat del Mercat

L’Ajuntament de Benicarl贸  adequar脿 un p脿rquing per a vehicles al costat del Mercat

L’Ajuntament ha firmat un contracte d’arrendament per una parcel路la amb capacitat per a 67 vehicles. Seran necessaris treballs d’adequaci贸 i pavimentaci贸 del solar abans d’obrir-lo al p煤blic.

L’Ajuntament de Benicarl贸 ha arrendat un solar de m茅s de 1.500 metres quadrats al carrer de Joan Carles I que es destinar脿 a aparcament p煤blic i que permetr脿 cobrir les necessitats d’estacionament del Mercat de Benicarl贸 i compensar脿 la p猫rdua de places de p脿rquing com a conseq眉猫ncia de les obres de regeneraci贸 de l’entorn del Mercat.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, ha expressat la seua satisfacci贸 per la firma d’aquest contracte 芦que suposar脿 una millora molt important per als clients del Mercat i que contribuir脿 a dinamitzar tota la zona del centre de la ciutat禄.

Xaro Miralles ha reiterat 芦el comprom铆s de l’equip de govern amb la revitalitzaci贸 del Mercat禄 i ha explicat que 芦ara per ara, estem estudiant quina ser脿 la millor f贸rmula de gesti贸 d’aquest aparcament禄.

El contracte d’arrendament s’ha firmat per un per铆ode de sis anys i entrar脿 en vigor el proper 1 d’agost, tot i que seran necess脿ries obres d’adequaci贸 del solar abans de fer efectiu l’煤s de la parcel路la com a aparcament.

En concret, el projecte redactat pels Serveis T猫cnics Municipals preveu l’enderrocament del mur perimetral del solar i el desbrossament i asfaltat de la superf铆cie. A m茅s, es dotar脿 el solar d’enllumenat p煤blic i s’adequaran les zones d’entrada i sortida.

Regeneraci贸 de tot l’entorn

L’adequaci贸 d’aquest aparcament anir脿 en paral路lel a les obres d’intervenci贸 i regeneraci贸 urbana de l’entorn de la pla莽a del Mercat, un projecte que suposar脿 la reordenaci贸 de l’espai exterior i la pavimentaci贸 de la zona per tal de dotar-la d’una nova imatge.

El projecte, valorat en 333.752,88 euros (IVA incl貌s), est脿 cofinan莽at per la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclim脿tica i per la Diputaci贸 de Castell贸 i se suma a un altre projecte de millora de la climatitzaci贸 del Mercat que s’ha presentat a les ajudes PIREP, valorat en 837.644,12 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.