fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Benicarl贸 coordinar脿 amb els centres educatius l’inici del nou curs escolar

L’Ajuntament de Benicarl贸 coordinar脿 amb els centres educatius l’inici del nou curs escolar

Les tasques de neteja i desinfecci贸 seran fonamentals per al desenvolupament de l’activitat als centres.

Tamb茅 es treballa amb Policia Local per a implementar mesures que eviten embussos de tr脿fic i aglomeracions a l’entrada i sortida de l’alumnat.

La Regidoria d’Educaci贸 de l’Ajuntament de Benicarl贸 est脿 coordinant amb els centres educatius de la ciutat l’inici del nou curs escolar, que vindr脿 marcat per la pand猫mia de la covid19.

El paper de l’Ajuntament se centrar脿 en garantir la neteja i desinfecci贸 de tots els centres, una tasca que quedar脿 reflectida en els plans de conting猫ncia que estan elaborant els equips directius, juntament amb la resta de normes marcades pel Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Sanitat.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, responsable de l’脌rea d’Educaci贸, ha destacat que 芦estem treballant en l’ampliaci贸 de tots els contractes de neteja i desinfecci贸 per a poder fer front a les exig猫ncies sanit脿ries禄 i ha reconegut que 芦aix貌 suposar脿 un increment considerable de la despesa que ten铆em prevista per a aquest 2020禄. 芦En tot cas 鈥攈a assegurat l’alcaldessa鈥, farem tot el que estiga a les nostres mans per a qu猫 el curs 2020-2021 es desenvolupe amb totes les garanties d’higiene i seguretat exigides禄.

Un altre dels aspectes que l’Ajuntament tamb茅 coordinar脿 amb els centres ser脿 la implementaci贸 de mesures de control del tr脿fic als voltants dels centres, per tal d’evitar aglomeracions durant els horaris d’entrada i sortida de l’alumnat. En aquest sentit, l’alcaldessa ha anunciat que 芦en els pr貌xims dies convocarem als equips directius dels centres per tal de coordinar amb la Policia Local les millors estrat猫gies que permeten millorar la mobilitat en funci贸 de les necessitats de cada instal路laci贸 educativa禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.