fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’ajuntament de Benicàssim condiciona els accessos al cementiri per a Tots els Sants

L’ajuntament de Benicàssim condiciona els accessos al cementiri per a Tots els Sants

Durant tota la jornada de l’1 de novembre, un servei discrecional de transport públic adaptat, permetrà a les persones majors i/o amb mobilitat reduïda desplaçar-se al cementiri.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès ha visitat este matí al costat del regidor d’obres i serveis, Clemente Martí, les obres de millora del cementiri per condicionar-ho amb vista a la celebració de la festa de Tots els Sants. Durant l’últim mes s’han escomés els treballs de millora del cementiri per millorar l’accessibilitat dels veïns i per augmentar la qualitat de la seua urbanització.

Marquès ha assenyalat que “el cementiri és un lloc que tots els veïns ens demanen que cuidem i que mantinguem amb les millors condicions per a les persones que visiten la instal·lació de manera regular. Creiem que dignificar l’entorn és un homenatge a les persones que ens van acompanyar i per això, any rere any anem millorant totes les instal·lacions en la mesura de les nostres possibilitats i sempre atenent també a les peticions dels veïns”.

En els treballs que s’han realitzat es troba, la reducció de la illeta que es troba en l’accés nord de la població i que significava un obstacle per al trànsit dels vianants pel pas de zebra. Amb això es millora l’accessibilitat de l’itinerari al cementiri que, a més, ha estat també netejat, pintat i millorat en les últimes setmanes.

També millorant una qüestió d’accessibilitat, s’ha instal·lat una rampa d’accés en el lateral del cementiri que permet pujar fins al primer esglaó. Així tota esta plataforma, al costat de la zona amb escocells que guarneixen l’accés, s’han condicionat amb gespa artificial, de manera que tot el conjunt ofereix una millor condició per als veïns, i amb un avançament estètic important per a l’entorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.