fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’ajuntament de Betxí obri als vianants un pas per accedir al polígon industrial

L’ajuntament de Betxí obri als vianants un pas per accedir al polígon industrial

La parcel·la té una superfície de 600m2 i a més de comptar amb un nou pipican ha sigut adequada amb el projecte “Arrela’t a Betxí”

L’Ajuntament de Betxí ha obert per als vianants la parcel·la de 600m2 que va adquirir a finals del 2016 per un total de 28.000 €. Tot i que de manera provisional, i a falta de la construcció d’un tram d’uns 70 m de longitud del carril bici, a partir d’estos moments ja es pot accedir al polígon industrial a peu per este nou traçat i evitar, d’esta forma, el perillós pas pel pont del riu Sec.

La zona ha sigut condicionada de forma “exprés” pels operaris de la brigada municipal, que han eliminat les males brosses i instal·lat mobiliari urbà. A més, en la parcel·la també es pot trobar ara un nou pipican que s’inscriu dins de la lluita contra els excrements canins que des de fa temps ha encetat el consistori betxinenc. Així mateix, l’àrea ha sigut repoblada amb nombrosos arbres a través del projecte “Arrela’t a Betxí”, on un total de 13 nounats han plantat i apadrinat els diversos exemplars de lagunaria patersonia, una nova espècie fins al moment desconeguda als jardins municipals.

Des de l’equip de govern, l’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, s’ha mostrat satisfet per la rapidesa en què s’ha obert la parcel·la i s’ha manifestat convençut que “este accés de vianants suposarà un nou itinerari més ràpid i segur al polígon industrial i, alhora, es podrà utilitzar com una zona d’esbarjo i de passeig”.

Es preveu que en els pròxims mesos es puga executar el tram de carril bici que falta entre la parcel·la i el pont nou per tal de completar este “important projecte que solucionarà definitivament els problemes d’accessibilitat de vianants entre el barri antic i les indústries”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.