fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana adquireix una nova desbrossadora per a netejar de restolls el terme municipal

L’Ajuntament de Borriana adquireix una nova desbrossadora per a netejar de restolls el terme municipal

El regidor de Serveis Públics, Vicent Aparisi, destaca que la nova maquinària permetrà realitzar de forma “més ràpida i eficient” els treballs de desbrossament dels solars municipals i carreteres en tot el terme municipal.

L’àrea de Serveis Públics de l’Ajuntament de Borriana ha adquirit nova maquinària per a realitzar els treballs de desbrossament en solars de difícil accés, per la qual cosa enguany es preveu netejar de malesa de “forma més ràpida i eficient” les parcel·les municipals i carreteres en tot el terme municipal.

Així ho ha anunciat el regidor de l’àrea, Vicent Aparisi, en les proves realitzades en el llit del riu Anna, on s’ha realitzat la neteja de restoll amb la nova maquinària amb un resultat de “rendiment excel·lent”, raó per la qual ha mostrat la seua “satisfacció per la gran utilitat i eficiència”.

El cost de la màquina és de 15.000 euros, i es tracta, segons ha explicat, d’un vehicle de martells flotants que permet “eliminar en molt poc temps totes les herbes i, a més, tritura els canyars i deixa compostatge, fet que millora considerablement la imatge de les zones perimetrals de la ciutat on creixen”.

Ara, ha assegurat el regidor, “ja no dependrem de la Diputació o de llogar maquinària, per la qual cosa a partir d’aquests moments “s’espera realitzar amb major rapidesa i eficiència els treballs de desbrossament habituals”. En definitiva, es tracta de millorar al màxim els mitjans del consistori, “i optimitzar el servei públic”.

La nova desbrossadora permetrà, a més, intervindre en solars municipals i realitzar totes les actuacions planificades de neteja en la carretera del Port, del Grau o de Santa Bàrbara, i qualsevol altra que poguera considerar-se necessària o com a conseqüència de les actuacions previstes pel sistema d’execució subsidiària.

Leave a Reply

Your email address will not be published.