fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana i FACSA renoven sis quil貌metres de conduccions hidr脿uliques

L’Ajuntament de Borriana i FACSA renoven sis quil貌metres de conduccions hidr脿uliques

L’empresa i el consistori ultimen l’execuci贸 del pla de millora previst per a 2017, que ha perm猫s modernitzar les xarxes de distribuci贸 d’aigua potable i el clavegueram en sis zones del nucli urb脿.

L’Ajuntament de Borriana i FACSA ultimen els treballs previstos en el Pla de Renovaci贸 i Millora de les Infraestructures de Prove茂ment d’Aigua Potable i Clavegueram, que enguany ha perm猫s escometre la renovaci贸 de prop de sis quil貌metres de conduccions en el subs貌l del nucli urb脿. En este cas, els 煤ltims treballs corresponen als realitzats en l’Avinguda Mediterr脿nia, on ja es va executar el cinquanta per cent de l’obra durant el primer semestre de l’any i ara es tancar脿 amb la resta dels treballs entre els carrers Juan Sebasti谩n Elcano i Les Barques.

En total, durant el present exercici es preveu completar el condicionament de 4.500 metres de conductes de distribuci贸 d’aigua potable, aix铆 com 1.500 metres de la xarxa de clavegueram que donen servei a 385 abonats. Uns treballs als quals se suma la renovaci贸 de m茅s de 300 escomeses d’aigua potable.

Les millores s’han dut a terme en sis zones del municipi, que abasta des de l’entorn de l’Encarnaci贸 i Men茅ndez i Pelayo a la Pla莽a de les Monges, els voltants de General Prim, l’avinguda Jaime Chicharro, diversos carrers del nucli hist貌ric, aix铆 com l’avinguda Mediterr脿nia, on es duen a terme els 煤ltims treballs.

El regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Borriana, Vicente Aparisi, ha explicat que “un any m茅s, completem el Pla de Renovaci贸 i Millora de les Infraestructures de Prove茂ment d’Aigua Potable i Clavegueram com estava acordat amb l’empresa concession脿ria, i aix铆 s’han realitzat millores en fins a sis zones de tot el nucli urb脿 i la zona mar铆tima, perqu猫 els ve茂ns i ve茂nes de Borriana puguen gaudir d’un millor servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.