fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana ha concedit 602 ajudes Par猫ntesi en les tres edicions de 2021

L’Ajuntament de Borriana ha concedit 602 ajudes Par猫ntesi en les tres edicions de 2021

Ha suposat una injecci贸 econ貌mica amb ajudes directes de m茅s d鈥1,3 milions d’euros per a aut貌noms i microempreses locals amb 1.290 treballadors.

L’Ajuntament de Borriana ha concedit un total de 602 ajudes Par猫ntesi en les tres edicions realitzades pel consistori al llarg de 2021, que han suposat una injecci贸 econ貌mica d鈥1.312.374,95 euros per a persones aut貌nomes i microempreses del municipi amb un global de 1.290 treballadors i treballadores, segons ha explicat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont.
Les tres edicions de les ajudes Par猫ntesi han comptat amb l’aportaci贸 econ貌mica de la Generalitat Valenciana, la Diputaci贸 de Castell贸 i l’Ajuntament de Borriana, amb l’objectiu de col路laborar amb els sectors i negocis del municipi m茅s afectats per la situaci贸 sanit脿ria derivada de la pand猫mia.

L’alcaldessa ha assenyalat que es tracta d’ajudes 鈥渕olt importants鈥 que han reflectit 鈥渓’inter猫s i la voluntat de les tres administracions en la causa comuna per a superar la pand猫mia i reactivar l’economia鈥, i ha estat el resultat de 鈥渓a col路laboraci贸, el di脿leg i l’acord interadministratiu鈥.

Aix铆 mateix, ha destacat que l’equip de govern local, conscient de la urg猫ncia de les empreses del municipi afectades de percebre els fons, s’ha esfor莽at durant l鈥檃ny a accelerar i acurtar al m脿xim els terminis administratius per a 鈥渁gilitar el pagament de les ajudes鈥.
De fet, ha subratllat Safont, 鈥渉em sigut el primer municipi a convocar les tres edicions i a resoldre-les per a contribuir amb rapidesa a la recuperaci贸 de les empreses, a la conservaci贸 de l’ocupaci贸 i a pal路liar les conseq眉猫ncies socials de la crisi sanit脿ria鈥.
Per a l’Ajuntament, ha manifestat, ha suposat 鈥渦n esfor莽 econ貌mic i de gesti贸 important, per貌 la nostra prioritat ha sigut donar suport a qui m茅s ho necessita i totes les administracions hem d’actuar amb la dilig猫ncia necess脿ria per a estar al costat del teixit econ貌mic i social de la ciutat鈥.

En la primera convocat貌ria de les ajudes Par猫ntesi, van resultar beneficiats 193 aut貌noms i microempreses del municipi amb un global de 579 treballadors i treballadores, que al mar莽 van rebre un total de 491.216,88 euros. En la segona edici贸, implementada a l’estiu, van ser 236 ajudes d’aut貌noms i microempreses amb 462 persones treballadores per un import de 562.572,80 euros.
En la tercera i 煤ltima convocat貌ria de les ajudes en 2021, resolta aquest mes de desembre, les empreses beneficiades n鈥檋an sigut 106, amb 248 persones treballadores i una inversi贸 de 259.085,27 euros.
Cal recordar que a trav茅s de les ajudes Par猫ntesi, cada empresa del municipi amb un m脿xim de 10 persones treballadores ha pogut rebre 2.000 euros, m茅s 200 euros per cada persona treballadora, fins a un m脿xim de 4.000 euros, quantitats que han sigut transferides directament als seus comptes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.