fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana habilita un solar municipal per a dep貌sit de cadafals

L’Ajuntament de Borriana habilita un solar municipal per a dep貌sit de cadafals

El consistori ha posat a disposici贸 de les penyes de Borriana un espai per a poder guardar aquestes estructures durant tot l’any.

L’Ajuntament de Borriana, despr茅s d’escoltar les penyes, ha habilitat un solar municipal com a dep貌sit de cadafals. D鈥檃questa manera, els ve茂ns del municipi podran disposar de manera gratu茂ta d’un solar en qu猫 depositar el seu cadafal durant tot l’any, com passa en altres localitats. El solar es troba al costat de l’antiga paperera i la cessi贸 del terreny ser脿 anual i renovable, sempre que el consistori no en requerisca l’煤s per a unes altres finalitats.

Les penyes interessades poden presentar la sol路licitud del dep貌sit del seu cadafal en el terreny municipal de manera presencial a l鈥橝juntament a partir de dem脿 dia 30 d’agost i fins al 7 de setembre, de 9h a 14h. La sol路licitud consistir脿 en la firma i l鈥檃cceptaci贸 de les condicions proposades pel consistori per a l鈥櫭簊 del terreny.

En aquest sentit, la regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer, ha destacat: 鈥淒espr茅s d鈥檈scoltar les propostes de les penyes sobre les seues necessitats, hem habilitat aquest terreny perqu猫 puguen emmagatzemar els seus cadafals al llarg de tot l’any, mentre no hi haja celebracions, perqu猫 hi ha moltes penyes que tenen greus dificultats per a guardar-los鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.