fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana ofereix la primera xerrada sobre el mosquit tigre

L’Ajuntament de Borriana ofereix la primera xerrada sobre el mosquit tigre

La resta de xerrades es realitzaran a Santa B脿rbara, Port, Grau i Serratella.

L’Ajuntament de Borriana ha realitzat aquesta vesprada la primera xerrada per informar a la ciutadania sobre el mosquit tigre. En aquesta xerrada, els ve茂ns han pogut con猫ixer les recomanacions davant l’aparici贸 del mosquit tigre a les seves vivendes o xalets, a m茅s a m茅s, de con猫ixer estrat猫gies de vigil脿ncia i el control del mateix.

El regidor de Sanitat, Manel Navarro, ha presidit la xerrada i ha animat als ve茂ns de les diferents zones del municipi a acudir a les xerrades que falten per informar-se sobre el mosquit tigre.

Avui s’ha fet la primera xerrada. Les xerrades continuaran en l’Antiga Escola de Santa B脿rbara el 25 de maig a les 19 hores, el 8 de juny a la Confraria de Pescadors del Port, el 22 de juny al Polifuncional de la Serratella i, finalment, el 29 de juny al Polifuncional del Grau.

Les xerrades es troben incloses en la Campanya de Vigil脿ncia i Tractament de focus de mosquit tigre a qu猫 s’ha sumat el repartiment de fullets informatius, que inclouen recomanacions i consells adre莽ats a la ciutadania.

Amb aquestes accions es pret茅n informar a la poblaci贸 sobre les accions preventives posades en marxa per evitar la proliferaci贸 de mosquits de cara a la temporada estival, aix铆 com donar a con猫ixer la manera de reproducci贸 d’aquest insecte, que cria sobretot en zones privades perqu猫 necessita molt poca quantitat d’aigua per a dipositar els seus ous.

El regidor de Sanitat, Manel Navarro, ha explicat que “les xerrades informatives s贸n accions preventives fonamentals, ja que amb elles podem arribar directament a la ciutadania i donar-los a con猫ixer informaci贸 molt 煤til per evitar la proliferaci贸 de mosquits”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.