fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana reparteix 3.000 euros més en tres vals en el segon sorteig del ‘Rasca’

L’Ajuntament de Borriana reparteix 3.000 euros més en tres vals en el segon sorteig del ‘Rasca’

Dins de la campanya del ‘Compra, rasca i guanya a Borriana’ desenvolupada del 12 de desembre al 7 de gener.

Ahir de vesprada les tres persones guanyadores dels 3.000 euros del segon sorteig del ‘Rasca’ promogut per l’Ajuntament de Borriana van fer efectius els seus premis i van anar de compres per molts comerços de la ciutat.

Les persones agraciades en el sorteig realitzat el 7 de gener, Maria José Piquer Franch, Teresa Monfort Prada de Conflent, i Indalecio Marín García, han arreplegat aquesta setmana en la casa consistorial el val de 1.000 euros per a cadascun que els van lliurar les regidores de Comerç, Sara Molina, i d’Hisenda, Cristina Rius, per a, immediatament, anar a comprar en almenys cinc establiments de la ciutat.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya promocional que sota el lema ‘Compra, rasca i guanya a Borriana’ ha posat en marxa aquestes festes nadalenques l’Ajuntament, dins del pla de dinamització dissenyat pel consistori, ‘Borriana es mou al Nadal’, amb la col·laboració de la Federació de Comerç.

La campanya promocional s’ha realitzat amb la participació de la totalitat d’establiments de la ciutat, al voltant de 500, i el repartiment de 150.000 ‘rasca i gana’, com a premi a tots els clients que han realitzat una compra superior a 10€ en qualsevol dels establiments del comerç local.

El balanç ha sigut un total de 8.000 euros en premis directes i 2.000 regals repartits, i un sorteig de 6.000 euros distribuïts en 6 vals i en dos dates diferents. Concretament, es van repartir amb els rasques 5 premis de 200 euros, 20 de 100 euros, 100 de 50 euros, 100 bosses nevera, 200 altaveus bluetooth, 500 bidons, 500 portamascaretes i 1.000 botelles de gel hidroalcohòlic.

A més, cas de no ser agraciat amb cap premi directe, el mateix bitllet servia per a entrar en el sorteig de 6 vals de 1.000 euros cadascun, tres dels quals es van sortejar i entregar abans de Nadal, i els altres tres ara, al gener, després de la festivitat de Reis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.