fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana repartir脿 aquest Nadal 6.000 euros en 6 premis per comprar en el comer莽 local

L’Ajuntament de Borriana repartir脿 aquest Nadal 6.000 euros en 6 premis per comprar en el comer莽 local

Entre els qui realitzen compres en els establiments adherits, del 5 de desembre al 5 de gener.

L’Ajuntament de Borriana repartir脿 aquest Nadal un total de 6.000 euros en sis premis de 1.000 euros entre les persones que realitzen les seues compres en el comer莽 local de Borriana entre l’entre els dies 5 de desembre de 2022 i 5 de gener de 2023, els dos inclusivament, dins de la campanya 鈥淎 Borriana, Nadal i Reis tenen premi鈥, organitzada per a promocionar els comer莽os minoristes amb establiment obert al p煤blic situats al municipi.

Enguany, la campanya 鈥淎 Borriana, Nadal i Reis tenen premi鈥 es dividir脿 en dos sortejos, un que repartir脿 3 premis el 16 de desembre i un altre per a la setmana de Reis, en qu猫 se sortejaran els 3 premis que queden el dia 9 de gener.

La regidora de l’脿rea, Sara Molina, ha explicat que la idea 茅s 鈥渋ncentivar i promoure el comer莽 local, que constitueix un dels motors econ貌mics m茅s importants de la ciutat鈥. Aix铆 mateix, ha indicat que enguany s’ha apostat per dividir la campanya nadalenca en dos fases, per a estendre el per铆ode de les compres locals fins a la festivitat de Reis.

Poden participar les persones que realitzen compres per un m铆nim de 10 euros en qualsevol dels comer莽os de la ciutat adherits a la campanya promocional, des del dilluns 5 de desembre fins al dijous 5 de gener. Per a la qual cosa, nom茅s cal depositar els bitllets facilitats i segellats pels comer莽os en les urnes corresponents situades a l’Ajuntament o en el Mercat Municipal.

Els premis hauran de consumir-se en, almenys, 5 establiments diferents amb un consum m铆nim per local de 50 euros, i hauran de gastar-se el dia 22 de desembre de 2022, en el cas del primer sorteig, i el 16 de gener de 2023, en el cas del segon.

Els sortejos se celebraran, en acte p煤blic, els dies 16 de desembre de 2022 i el 9 de gener de 2023 a les 13 hores a l’Ajuntament de Borriana, davant una taula formada per la regidora de Comer莽, un representant de la Federaci贸 de Comer莽 de Borriana i un empleat p煤blic de l’Ajuntament, que actuar脿 com a secretari.

En cada sorteig s鈥檈xtrauran 3 bitllets que correspondran a les persones premiades, i 3 bitllets m茅s que correspondran a les persones suplents, per si es dona el cas que no es poguera contactar a trav茅s del tel猫fon indicat en el bitllet amb alguna de les tres persones premiades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.