Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castelló aconsella consumir drogues il·legals “amb persones de confiança” en Magdalena

L’Ajuntament de Castelló aconsella consumir drogues il·legals “amb persones de confiança” en Magdalena

L’Ajuntament de Castelló i la Conselleria de Sanitat i Salut publica han presentat una guia realitzada per l’ONG Controla Club on es donen consells per “si vas a consumir drogues il·legals”.

En la publicació anomenada “Per una Magdalena segura per a totes” i dins de la campanya “Controla en La Magdalena: Si et passes, t’ho perds” promoguda per l’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut dirigida per José Luis López, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l’ONG Controla Club es troba un apartat en el qual parla de consum de drogues il·legals.

Sota el títol “Si vas a consumir drogues il·legals” es donen consells com: “Consumeix amb persones de confiança amb els/les que et facen sentir segura i sàpies que poden cuidar-te. Evita consumir a soles” o “Preocupa’t per conéixer la qualitat i els efectes de les diferents substàncies. Coneix la dosificació de cada substància i du a terme un consum gradual i en xicotetes dosis. Espera a notar els efectes abans de tornar a consumir: segueix la norma de “menys és més””.

A continuació adjuntem el document complet:

Download

Leave a Reply

Your email address will not be published.