fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castelló col·labora amb la comunitat educativa per a agilitzar el trasllat del CEIP Vicent Marçà

L’Ajuntament de Castelló col·labora amb la comunitat educativa per a agilitzar el trasllat del CEIP Vicent Marçà

Mezquita recull les peticions de la direcció del centre i l’AMPA pel que fa accessos i mobilitat de les instal·lacions provisionals.

El regidor d’Educació de Castelló, Francesc Mezquita, ha visitat la que serà l’ubicació provisional del CEIP Vicent Marçà mentre duren les obres de construcció del nou centre del Raval Universitari. Ho ha fet acompanyat per la directora del centre, representants de l’AMPA i personal municipal. El responsable de la concessionària del projecte de muntatge de les aules provisionals ha explicat quin serà el resultat final.

“Sembla que els treballs estaran a punt entre finals de febrer i principis de març i, per tant, per a eixes dates el centre començarà a traslladar materials a la nova ubicació”, ha explicat Mezquita, qui ha garantit la col·laboració de les brigades municipals i del personal extern contractat pel consistori per a aquestes tasques. El regidor ha agraït “la tasca del professorat i personal del centre que porta setmanes preparant aquesta mundaça i organitzant els materials, de manera que podrem fer el canvi amb rapidesa i eficàcia”. D’aquesta manera, la previsió és que l’alumnat puga començar l’activitat lectiva a les aules provisional cap a meitat de març.

Un de les mesures que s’ha estudiat és que el solar situat a la quadra borriolenc puga tindre dos accessos per garantir els torns d’entrada i d’eixida esglaonats al centre i permetrà respectar els grups bambolla. S’habilitaran també ombres a la zona del pati i l’espai compta amb un espai propi per al menjador.

Mezquita ha recordat que “amb el muntatge de les aules provisionals i el trasllat, fem un pas fonamental per la construcció d’un nou centre, el primer del Pla Edificant a Castelló, que suposa la resposta de l’Ajuntament de Castelló i la Conselleria d’Educació a una comunitat educativa que fa més de dos dècades que reivindica un centre digne”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.