fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castelló finalitza les obres de repavimentació del Camí del Serradal

L’Ajuntament de Castelló finalitza les obres de repavimentació del Camí del Serradal

Amparo Marco explica que el consistori ha invertit més de 440.000 euros a millorar aquest important vial.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha anunciat que l’ajuntament està finalitzant les obres de reasfaltat del Camí del Serradal, per la qual cosa està previst que aquest vial es reòbriga al tràfic la setmana vinent.

Marco ha indicat que les màquines acabaran avui els treballs de pavimentació i a principi de la setmana que ve els operaris realitzaran alguns treballs de rematada, senyalització i pintura. Aquesta obra s’ha realitzat en el marc del Servei de Repavimentació de Calçades que té contractat l’ajuntament i s’ha executat en tan sols 15 dies.

La primera edil ha mostrat la seua satisfacció per la celeritat amb que s’ha realitzat aquesta actuació ja que “era una obra molt necessària i molt demandada per la ciutadania. El paviment d’aquest camí es trobava en molt mal estat i estem parlant d’un vial que suporta moltíssim trànsit, sobretot durant els mesos de la temporada estival”.

Marco també ha destacat que l’execució de l’obra s’ha realitzat per trams, la qual cosa ha minimitzat les molèsties als veïns, i el trànsit només s’ha tallat de forma puntual per zones.

Per a finalitzar, l’alcaldessa ha conclòs afirmant que “estem davant unes obres que suposen una millora directa dels serveis que oferim als ciutadans doncs és una actuació que millorarà la seguretat i la imatge d’aquest vial”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.