Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castelló insta a participar en l’Assemblea Ciutadana

L’Ajuntament de Castelló insta a participar en l’Assemblea Ciutadana

Tindrà lloc este dimarts, a les 19 hores, en el Teatre del Raval.

El Govern municipal de Castelló se sotmetrà este dimarts a la fiscalització popular en la segona edició de l’Assemblea Ciutadana. El Teatre del Raval acollirà, a les 19 hores, la iniciativa arreplegada en el Pacte del Grau per a fomentar la interacció política entre l’Ajuntament i la ciutadania. L’alcaldessa, Amparo Marco, la vicealcaldessa, Ali Brancal, i les regidores i els regidors amb responsabilitats de govern rendiran comptes de la seua gestió sobre cadascun dels seus departaments.

A més dels balanços de les regidories, el públic podrà plantejar preguntes directes, que seran contestades ‘in situ’. Les persones assistents podran prendre el micròfon i exposar durant un minut les inquietuds, crítiques o propostes que consideren oportunes. El temps es mesurarà amb un cronòmetre perquè es puga plantejar el màxim nombre de preguntes possible. També es llegiran les qüestions plantejades a través de l’adreça de correu electrònic habilitada a este efecte: assembleaciutadana@castello.es. L’acte tindrà una durada aproximada d’unes dues hores.

La primera edició del format de rendició de comptes es va celebrar el maig de 2017. En aquella ocasió, va coincidir amb l’equador del mandat, i van tenir tanta importància la gestió realitzada com els projectes encara per impulsar. En esta ocasió, el mandat s’acosta a la seua finalització, quan només queden set mesos per a la nova cita amb les urnes, així que el grau de compliment de les accions del Pacte del Grau és superior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.