fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castelló potenciarà en este mandat el servei de la Brigada Agrària Municipal

L’Ajuntament de Castelló potenciarà en este mandat el servei de la Brigada Agrària Municipal

El regidor de Transició Ecològica trasllada a la plantilla la seua voluntat de reforçar la unitat que s’encarrega de la neteja de camins i séquies de Castelló.

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló es compromet en este mandat a potenciar el servei de la Brigada Agrària Municipal, responsable del manteniment i neteja de les séquies i camins del terme de la ciutat.

“Este dimarts ens hem reunit amb la plantilla de la brigada agrària de Castelló; hem escoltat les seues demandes i hem traslladat la nostra voluntat que este servei, que considerem que és molt important per a cuidar l’entorn natural del terme municipal, es vaja enfortint durant la legislatura”, explica el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Esta brigada està adscrita la Cambra Agrària Municipal, està formada per 16 treballadors i el seu radi d’acció abasta més de 70 quilòmetres de séquies.

Una de les prioritats de la Regidoria de Transició Ecològica en este mandat implica impulsar l’agricultura de Castelló i apostar per a això per noves formes de producció vinculades a canals a curts comercialització, sobirania alimentària i agroecologia.

En este sentit, el 6 de febrer es constituirà el Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat, una entitat consultiva de l’Ajuntament que reunirà una trentena de col·lectius i que estudiarà les necessitats del sector.

Leave a Reply

Your email address will not be published.