fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castell贸 potenciar脿 en este mandat el servei de la Brigada Agr脿ria Municipal

L’Ajuntament de Castell贸 potenciar脿 en este mandat el servei de la Brigada Agr脿ria Municipal

El regidor de Transici贸 Ecol貌gica trasllada a la plantilla la seua voluntat de refor莽ar la unitat que s’encarrega de la neteja de camins i s茅quies de Castell贸.

La Regidoria de Transici贸 Ecol貌gica de l’Ajuntament de Castell贸 es compromet en este mandat a potenciar el servei de la Brigada Agr脿ria Municipal, responsable del manteniment i neteja de les s茅quies i camins del terme de la ciutat.

“Este dimarts ens hem reunit amb la plantilla de la brigada agr脿ria de Castell贸; hem escoltat les seues demandes i hem traslladat la nostra voluntat que este servei, que considerem que 茅s molt important per a cuidar l’entorn natural del terme municipal, es vaja enfortint durant la legislatura”, explica el regidor de Transici贸 Ecol貌gica, Fernando Navarro.

Esta brigada est脿 adscrita la Cambra Agr脿ria Municipal, est脿 formada per 16 treballadors i el seu radi d’acci贸 abasta m茅s de 70 quil貌metres de s茅quies.

Una de les prioritats de la Regidoria de Transici贸 Ecol貌gica en este mandat implica impulsar l’agricultura de Castell贸 i apostar per a aix貌 per noves formes de producci贸 vinculades a canals a curts comercialitzaci贸, sobirania aliment脿ria i agroecologia.

En este sentit, el 6 de febrer es constituir脿 el Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat, una entitat consultiva de l’Ajuntament que reunir脿 una trentena de col路lectius i que estudiar脿 les necessitats del sector.

Leave a Reply

Your email address will not be published.