fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castell贸 trasllada a Sanitat la preocupaci贸 del CD Castell贸n per la limitaci贸 d’aforament en Castalia

L’Ajuntament de Castell贸 trasllada a Sanitat la preocupaci贸 del CD Castell贸n per la limitaci贸 d’aforament en Castalia

En els pr貌xims dies s’abordar脿 aquesta situaci贸 entre totes dues administracions.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha traslladat a la Conselleria de Sanitat la preocupaci贸 del CD Castell贸n per les restriccions d’aforament establides per l’administraci贸 auton貌mica en Castalia, que suposen un m脿xim de 5.000 espectadors en l’estadi municipal.

Pr貌ximament s’abordar脿 aquesta q眉esti贸 entre totes dues administracions per a buscar opcions que permeten conciliar les necess脿ries mesures de protecci贸 de la salut davant la covid-19 amb la pres猫ncia d’aficionats en l’estadi.

L’alcaldessa ha assenyalat que “abans de res cal actuar amb prud猫ncia per a fer front a la pand猫mia perqu猫 encara no hem guanyat la batalla al virus, mentre reprenem a poc a poc la normalitat en les activitats”. En aquest sentit, “he traslladat a Sanitat la preocupaci贸 del club i de l’afici贸 pels percentatges i l铆mits d’aforament establits, que s贸n diferents en funci贸 de les categories esportives, perqu猫 la Conselleria, que 茅s l’administraci贸 competent en la mat猫ria, estudie la situaci贸 i explore possibles opcions compatibles amb la protecci贸 de la salut”, ha explicat la primera edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.