fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Castell贸 vetla per la Seguretat Ciutadana amb un pla de formaci贸

L’Ajuntament de Castell贸 vetla per la Seguretat Ciutadana amb un pla de formaci贸

La Policia Local de Castell贸 rebr脿 cursos formatius impartits per professionals en Seguretat Ciutadana de l’UJI.

L’Ajuntament de Castell贸 i la Universitat Jaume I signaran un nou conveni de col路laboraci贸 mitjan莽ant el qual, l’Escola de Seguretat P煤blica de l’Ajuntament de Castell贸 (ESPAC) i el vicedeganat dels graus de Criminologia i Seguretat i de Seguretat i Ci猫ncies Policials, planificaran i executaran un pla de formaci贸 t猫cnicoprofessional per als membres de la Policia Local i la resta de personal municipal de l’脿rea de Seguretat P煤blica i Emerg猫ncies.

Amb la signatura d’aquest conveni per tant, es pret茅n fomentar les activitats formatives entre el personal dedicat a la Seguretat Ciutadana dels ve茂ns i ve茂nes de Castell贸, aix铆 com oferir-los una formaci贸 pr脿ctica i te貌rica adequada.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha assegurat que 茅s necess脿ria una formaci贸 adequada, multidisciplinar i continuada del personal de Seguretat P煤blica i Emerg猫ncies, com ara els membres de la Policia Local, ja que s贸n les persones que vetlen per la seguretat i el benestar dels castellonencs.

En aquest sentit es crea per tant la C脿tedra per a la Prevenci贸 i Predicci贸 del Delicte i de l’Incivisme, que 茅s el darrer conveni de col路laboraci贸 entre ambdues institucions.

A trav茅s d’aquest conveni la Policia Local i el personal de l’脿rea, rebr脿 cursos de formaci贸 pel personal especialitzat en Seguretat de l’UJI per tal de perfeccionar els coneixements dels agents locals de la capital de la Plana. Aix铆, la signatura d’aquest conveni no suposar脿 cap obligaci贸 o despesa econ貌mica, sin贸 que sols ser脿 una col路laboraci贸 de formaci贸.

Amb aquesta signatura s’afian莽a una vegada m茅s la relaci贸 entre ambdues institucions, que mantenten convenis de col路laboraci贸 des de l’any 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published.