fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Gandia sol·licita la continuació de la 2ª fase del programa “Sistemes d’informació i bases de dades per al desenvolupament socioeconòmic de Gandia”

L’Ajuntament de Gandia sol·licita la continuació de la 2ª fase  del programa “Sistemes d’informació i bases de dades per al desenvolupament socioeconòmic de Gandia”

L’Ajuntament de Gandia, mitjançant Urbalab, ha sol·licitat la subvenció corresponent a la convocatòria de la segona fase de subvencions del programa d’ ocupació i formació per a l’exercici 2021 “Escoles d’Ocupació (Et Formem)”.

En concret es tracta d’un programa impulsat per la Generalitat Valenciana, a través de Labora, i pel Fons Social Europeu, adreçat a persones amb dificultats d’inserció laboral i que combina accions formatives en alternança amb la realització d’obres o la prestació de serveis d’utilitat per a la comunitat.

La subvenció, dotada en 241.358 euros permetrà la continuació del programa “Sistemes de Informació i bases de dades per al desenvolupament socioeconòmic de Gandia” que està desenvolupant-se des del passat mes de novembre a Gandia amb la participació d’un grup de 10 dones.

Amb aquest projecte les alumnes obtindran el Certificat de Nivell 2 “Activitats administratives en la relació amb el client”. A més a més les activitats que inclou el programa no sols ampliaran i milloraran la formació específica en aquesta matèria , sinó que també els facilitarà una formació transversal que els donarà possibilitats reals d’inserció en un mercat laboral cada vegada més exigent i variable.

“Cal recordar, que l’objectiu general del projecte, a més de millorar l’empleabilitat dels participants, és configurar un sistema d’informació i base de dades que permeta conèixer la situació del municipi en determinats aspectes d’àmbit social i econòmic. D’aquesta manera els resultats obtinguts permetran la posada en marxa d’iniciatives i projectes d’activació econòmica i social. En resum, la clau està en establir un sistema ràpid i flexible d’accés a informació i dades que facilitaran la promoció i la millora dels serveis municipals pensant sempre en els interessos i necessitats dels diferents sectors i col·lectius i afavorint així la creació d’una ciutadania més i millor informada i participativa”, ha assegurat el regidor de Polítiques Econòmiques i Innovació, Ferran Martínez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.