fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 adequa l’acc茅s nord al CEIP Rosario P茅rez

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 adequa l’acc茅s nord al CEIP Rosario P茅rez

La brigada municipal construeix una vorera i crea una separaci贸 entre el carrer i la s茅quia, com sol路licitaven els ve茂ns de la zona.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 est脿 adequant l’acc茅s nord al CEIP Rosario P茅rez, amb la construcci贸 d’una vorera accessible que “delimita la conflu猫ncia entre el nucli urb脿 i la zona r煤stica de muntanya”, tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres. Aix铆, es dota de major seguretat a la zona i es crea “una separaci贸 entre el carrer i la s茅quia que recull els escolaments de les muntanyes”.

La vorera de davant, que 茅s molt estreta, tamb茅 s’ampliar脿 fins als 1,5 metres per a fer-la accessible i es pintaran passos de vianants. A m茅s en 2021 s’asfaltar脿 la zona dins de la nova anualitat del Pla d’Asfaltat, amb el que aquesta obra quedar脿 finalitzada “i solucionarem un problema hist貌ric d’aquest barri”, ha indicat Ferreres.

L’alcaldessa, Tania Ba帽os, ha destacat que l’actuaci贸 l’est脿 realitzant la Brigada Municipal i suposa “complir amb una reivindicaci贸 des de fa molt anys de l’associaci贸 de ve茂ns”. El desbloqueig d’aquesta situaci贸 enquistada “ha estat possible per la coordinaci贸 entre la Regidoria d’Urbanisme i la Regidoria de Barris, que ha recollit la proposta de l’associaci贸 ve茂nal gr脿cies a la seva comunicaci贸 directa amb els ve茂ns”.

En aquest sentit, la regidora de Barris, Elena P茅rez, ha posat en valor la import脿ncia “d’escoltar a les persones, perqu猫 aix铆 aconseguim solucionar problemes que existeixen des de fa anys per貌 pels quals ning煤 s’havia preocupat”. Amb aquesta intervenci贸 no sols es millora la seguretat “sin贸 tamb茅 la imatge i la qualitat de vida d’aquesta zona, on hi ha molts habitatges i per on passa molta gent per a anar al col路legi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.