fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó adequa l’accés nord al CEIP Rosario Pérez

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó adequa l’accés nord al CEIP Rosario Pérez

La brigada municipal construeix una vorera i crea una separació entre el carrer i la séquia, com sol·licitaven els veïns de la zona.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó està adequant l’accés nord al CEIP Rosario Pérez, amb la construcció d’una vorera accessible que “delimita la confluència entre el nucli urbà i la zona rústica de muntanya”, tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Javier Ferreres. Així, es dota de major seguretat a la zona i es crea “una separació entre el carrer i la séquia que recull els escolaments de les muntanyes”.

La vorera de davant, que és molt estreta, també s’ampliarà fins als 1,5 metres per a fer-la accessible i es pintaran passos de vianants. A més en 2021 s’asfaltarà la zona dins de la nova anualitat del Pla d’Asfaltat, amb el que aquesta obra quedarà finalitzada “i solucionarem un problema històric d’aquest barri”, ha indicat Ferreres.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha destacat que l’actuació l’està realitzant la Brigada Municipal i suposa “complir amb una reivindicació des de fa molt anys de l’associació de veïns”. El desbloqueig d’aquesta situació enquistada “ha estat possible per la coordinació entre la Regidoria d’Urbanisme i la Regidoria de Barris, que ha recollit la proposta de l’associació veïnal gràcies a la seva comunicació directa amb els veïns”.

En aquest sentit, la regidora de Barris, Elena Pérez, ha posat en valor la importància “d’escoltar a les persones, perquè així aconseguim solucionar problemes que existeixen des de fa anys però pels quals ningú s’havia preocupat”. Amb aquesta intervenció no sols es millora la seguretat “sinó també la imatge i la qualitat de vida d’aquesta zona, on hi ha molts habitatges i per on passa molta gent per a anar al col·legi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.