fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 agilitar脿 els tr脿mits de les ajudes de la Llei de Depend猫ncia

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 agilitar脿 els tr脿mits de les ajudes de la Llei de Depend猫ncia

Els t猫cnics municipals assumiran la tramitaci贸 completa dels expedients endarrerits del 2017 per a “beneficiar a moltes persones depenents i les seues fam铆lies”

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 agilitar脿 els tr脿mits de les sol路licituds d’ajudes de la Llei de Depend猫ncia, despr茅s dels canvis implantats per la Conselleria de Pol铆tiques de Benestar Social que li permetran assumir la tramitaci贸 completa dels expedients endarrerits de l’any 2017 “i beneficiar a moltes persones depenents i a les seues fam铆lies”.

El regidor de Serveis Socials i primer tinent d’alcalde, Antoni Llorente, ha explicat que “s’ha introdu茂t un nou model de gesti贸” pel qual “els ajuntaments assumim fa un any les valoracions de les persones depenents i des de principis d’enguany tamb茅 hem assumit la tramitaci贸 dels expedients”.

Fins ara era la Conselleria qui realitzava la tramitaci贸 “i posteriorment ens facilitava el llistat de les persones a valorar”, la qual cosa produ茂a “retards i dificultats per a modificar les condicions del servei o de l’ajuda quan es produeix un empitjorament de l’estat de salut del beneficiari”, ha indicat.

Seguint la l铆nia de “realitzar una atenci贸 de proximitat” des del departament de Serveis Socials s’ha sol路licitat a la Generalitat Valenciana “que ens retornen els expedients del 2017 per a poder gestionar-los m茅s r脿pidament a trav茅s dels t猫cnics municipals que han sigut formats per a poder realitzar estes tasques”.

Llorente ha afirmat que 茅s “una c脿rrega de treball afegida, per貌 ser脿 beneficiosa i positiva per a les persones que estan esperant una resoluci贸”. En este sentit, ha afegit que esta legislatura “els ajuntaments i la Conselleria estem realitzant un esfor莽 important perqu猫 estes ajudes es desbloquegen, perqu猫 amb el PP van estar paralitzades durant anys”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.