fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 aprova mesures per impulsar l’activitat industrial als pol铆gons

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 aprova mesures per impulsar l’activitat industrial als pol铆gons

La modificaci贸 del PGOU permet ampliar la superf铆cie de les naus industrials ja existents i d贸na facilitats perqu猫 es puguen implantar noves empreses.

El ple municipal ordinari de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 ha aprovat dues modificacions puntuals del Pla General d’Ordenaci贸 Urbana (PGOU) que beneficien als pol铆gons industrials Belcaire i La Mesquita. L’alcaldessa, Tania Ba帽os, ha explicat que l’objectiu 茅s “afavorir l’activitat econ貌mica i donar facilitats en mat猫ria urban铆stica a les empreses ja instal路lades o que volen instal路lar-se sense perjudicar els interessos de la resta”.

Aix铆, amb els informes a favor de la Conselleria i dels t猫cnics municipals, s’ha augmentat la superf铆cie que poden ocupar les construccions industrials, gr脿cies a l’eliminaci贸 de les bogues laterals de 5 metres i la disminuci贸 de la dist脿ncia m铆nima des del clos fins a la nau des dels 10 metres anteriors als 5 actuals.

Ba帽os ha afirmat que amb esta mesura “afavorim la implantaci贸 d’empreses noves i que les ja existents puguen ampliar les seues instal路lacions”. D’esta manera “aconseguim impulsar l’activitat industrial als nostres pol铆gons per seguir millorant les dades de l’atur, ja que en estos dos anys de legislatura hi ha 900 persones aturades menys a la nostra ciutat, per貌 encara hi ha 2.500 que busquen treball i cadascuna d’elles 茅s una ra贸 per seguir treballant”.

A m茅s ha recordat que “si comparem els nombres de llic猫ncies d’obres concedides en el primer semestre d’este any amb les del passat hi ha 50 m茅s”. Aix貌 s贸n “indicadors de millora econ貌mica i d’augment del finan莽ament bancari i encara que no podem dir que estem en una bona situaci贸 perqu猫 encara sofrim taxes altes de desocupaci贸, s铆 que estem en el cam铆 d’augmentar les possibilitats que s’implanten noves naus industrials i empreses als nostres pol铆gons”.

En este sentit, l’alcaldessa ha incidit que les institucions i el sector privat “hem de treballar conjuntament per un objectiu com煤, que 茅s la creaci贸 de llocs d’ocupaci贸 estables i amb salaris que permeten viure dignament”. Per este motiu amb esta modificaci贸 del PGOU “posem facilitats per millorar l’economia local”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.